Világversenyek: máskor itthon szárnyalni szoktunk; Holman 221 nap után tér vissza

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2022.01.23. 23:26
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

• Nem példa nélküli a férfi kézisekhez hasonló fejre állás, de idehaza inkább szárnyalni szoktunk. Az elmúlt évtizedek hazai rendezésű világversenyein csapataink az esetek többségében megragadják az ismerős környezet kínálta esélyt – legalábbis ez derül ki kétoldalas összeállításunkból, amely a labdarúgók, a kézi-, kosár-, vízi- és röplabdázók, valamint a hokisok szereplését járja körbe.
• Nem példa nélküli a férfi kézisekhez hasonló fejre állás, de idehaza inkább szárnyalni szoktunk.
Az elmúlt évtizedek hazai rendezésű világversenyein csapataink az esetek többségében megragadják az ismerős környezet kínálta esélyt – legalábbis ez derül ki kétoldalas összeállításunkból, amely a labdarúgók, a kézi-, kosár-, vízi- és röplabdázók, valamint a hokisok szereplését járja körbe.

• Holman Dávid meggyógyult, és megtörte a csendet. A pozsonyi Slovan válogatott karmestere nem akarta sajnáltatni magát, ezért nem nyilatkozott, most viszont tavaly nyári térdsérüléséből felépülve már a februári bajnoki rajtra készül a Fortuna Ligában. Duducz Tibor interjúja.

• Még mindig nem dőlt el, lesz-e vizes vb 2022-ben. Kovács Erika és Lakner Gábor az érintett sportágak képviselőivel, így Sós Csabával, Rasovszky Kristóffal és Manhercz Krisztiánnal járta körül, ki mit gondol az esetleges halasztásról.

• És ha hétfő, akkor Népsport-melléklet 4 oldalon. Benne: az 1942-es futballkapitány-kereső, az 1952-es Civil a pályán film és az 1972-es olimpiáról száműzött osztrák sísztár, Karl Schranz története.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik