Nagy Vagy, Győr!

Vágólapra másolva!
2015.03.25. 08:30
null
Vincze Ottót is újra láthatja a közönség
Idén már március 8-tól elindul a Nagy Vagy, az ország első számú szabadidősport-műsora. Ezúttal is a TV2-n, vasárnap délelőttönként egy órában. (x)

A mostani sorozat igazi különlegesség: középiskolák versenyeznek, ilyen még nem volt a Nagy Vagy történetében. A Nagy Vagy, Győr! csapataiban ezúttal csak diákok lesznek. Persze a jól ismert csapatkapitányokkal és egy újonccal. Ismét erősíti csapatát Nagy Adri, Madár Vera, Katus Attila, Puskás Péter, Vincze Ottó és az újonc: Singh Viki.

A csapatok most is földön, vízben, levegőben játszanak. Mégpedig olyan feladatokkal megküzdve, amelyek a korábbiaknál is nagyobb kihívást jelentenek. Meg kell mászni egy nyolcméteres falat, szédítő sebességgel kell tekerni egy bringát, egy nagy gömbben mozogva kell leküzdeni az akadálypályát. Az uszodában lesz egy gigantikus jéghegy, amit le kell küzdeni, lesz egy fantasztikus evezős váltó, és úgy kell úszni, hogy közben egy mécsest kell – égő gyertyával – a másik partra átvinni.

A műsorsorozat házigazdája Győr városa, ahol két év múlva Európa legjobb középiskolás korú sportolói versenyeznek majd az EYOF-on, a nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon. A Nagy Vagy, Győr! versenyeinek helyszínei a város remek új sportlétesítményei, amelyek az olimpiai fesztivál versenyeinek adnak helyet: az Audi Aréna, valamint az új versenyuszoda, az Aqua Sportközpont.

18 csapat indul, az ország minden részéből. Mindegyik adásban hatan mérkőznek. A 18 csapat először három selejtezőben mérkőzik meg – március 8-án, 15-én és 22-én. Majd jön a két elődöntő, március 29-én és április 5-én. Végül pedig a döntő április 12-én.

A műsorvezető most is: Szabó Máté.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik