Koronavírus: az utánpótlás-akadémia felajánlotta létesítményét a védekezéshez

Vágólapra másolva!
2020.03.25. 08:25
Az Utánpótlás Akadémia KISTEXT SE felajánlotta a megnyitás előtt álló új sportlétesítményét a koronavírus-járvány elleni védekezés segítésére – adta hírül az egyesület a Facebook-oldalán.

A KISTEXT SE saját erejére támaszkodva nemrég fejezte be a Budapest IX. kerületében, a Soroksári út mentén található röplabda- és kézilabda-létesítményének kialakítását. A közel 1200 négyzetméter alapterületű épületben a terveik szerint a röplabda- és a kézilabdacsapataik kapnak edzés- és versenylehetőséget, s kiemelt figyelmet fordítanak a fogyatékos szakágak csapataira is.

Az egyesület vezetősége a kialakult helyzetben úgy döntött, hogy a létesítményt felajánlja a járvány elleni védekezésre. A döntést az egyesület minden vezetője, edzője és a közel 800 igazolt sportolója is teljes egyetértésben támogatja.

„A KISTEXT is abban reménykedik, hogy a hírek mihamarabb újra a sportolókról és a versenyekről szólnak majd, ezért sok erőt kívánnak az egészségügyben dolgozóknak és gyógyulást a betegeknek” – fogalmaz az egyesület a Facebook-oldalán megjelent közleményben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik