In memoriam Törőcsik András; Halász Bence 14 centire a 80 métertől

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2022.07.09. 23:01
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Törőcsik Andrást gyászolja a magyar labdarúgás. Az Újpesti Dózsa zsenijére emlékezik nagyívű portréjában Thury Gábor, de Mezey György, Fazekas László, Kardos József, Garaba Imre vagy Kiss László emlékei éppúgy helyet kaptak kétoldalas összeállításunkban, mint Nyilasi Tiborral ápolt legendás barátsága, a Törőről írt könyv egy jellemző részlete vagy éppen pályafutásának legfontosabb pillanatai.
Törőcsik Andrást gyászolja a magyar labdarúgás.
Az Újpesti Dózsa zsenijére emlékezik nagyívű portréjában Thury Gábor, de Mezey György, Fazekas László, Kardos József, Garaba Imre vagy Kiss László emlékei éppúgy helyet kaptak kétoldalas összeállításunkban, mint Nyilasi Tiborral ápolt legendás barátsága, a Törőről írt könyv egy jellemző részlete vagy éppen pályafutásának legfontosabb pillanatai.

Wimbledon, Tour de France, cselgáncs Grand Slam és Formula–1-es Osztrák Nagydíj – minden, amit erről a tartalmas júliusi szombatról tudni érdemes, tudósítások, nyilatkozatok, statisztikák minden mennyiségben.

Halász Bence már csak 14 cm-re van a 80 métertől. A jövő héten kezdődő euguene-i atlétikai vb-re készülő kéttagú magyar minicsapat egyetlen vb-érmese Vincze Szabolcsnak elmesélte, hogy milyen rögös út vezetett addig, hogy most ismét megcélozhasson egy szép világbajnoki helyezést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik