Az NS kézi-vb-rangsora: 1. Bóka, 2–3. Bodó és Rosta; Nikolics megtalálná a góllövő cipőjét

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.01.30. 22:57
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk!

Chema Rodríguez 9-est adna a csapatnak, és nem a nagyokhoz mérné a mai válogatottat. A svéd-lengyel közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokság után a kapitánnyal Vincze Szabolcs beszélgetett, és a játékosokat is leosztályozta 1-től 10-ig – ennek értelmében Bóka, Bodó, Rosta élcsoport alakult ki a hektikusan teljesítő srácok között.
Chema Rodríguez 9-est adna a csapatnak, és nem a nagyokhoz mérné a mai válogatottat.
A svéd-lengyel közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokság után a kapitánnyal Vincze Szabolcs beszélgetett, és a játékosokat is leosztályozta 1-től 10-ig – ennek értelmében Bóka, Bodó, Rosta élcsoport alakult ki a hektikusan teljesítő srácok között.

Nagy Krisztián csodagólt lőtt a Fehérvár ellen. A Kecskemét őszi „Fradi-ölője” szerint hiába áll változatlanul a tabella második helyén újonc csapata, továbbra is a bennmaradás a cél... Az OTP Bank Liga hétvégi fordulójának visszatekintője két oldalon.

Nikolics Nemanja immár az AEK Larnaca játékosa. Az egykori magyar, lengyel és amerikai gólkirály nehéz hónapokon van túl, és nagyon reméli, hogy Cipruson végre újra megtalálja elveszettnek hitt góllövő cipőjét. Pietsch Tibor interjúja.

Siklósi Gergely szárnyal: ezúttal Dohában nyert GP-versenyt. Tokiói ezüstérmes párbajtőrvívónk párizsi indulása betonbiztosnak tűnik, de Kovács erikának elmondta, hogy ezzel nem foglalkozik, a csapat áll az első helyen, és lelki szemeivel látja is magát a válogatott tagjaként jövő nyáron az olimpiai dobogón...

És ha kedd, akkor Junior-melléklet – a magyar sikerektől hangos téli EYOF-fal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik