WTCR: az időjárás átírja az idényzáró programját

Vágólapra másolva!
2020.11.14. 11:55
Hatalmas köd fogadta a mezőnyt a túraautó-világkupa (WTCR) spanyolországi idényzáró hétvégéjének a kezdetén. Emiatt nem tudták időben megrendezni a nyitó szabadedzést, így kissé változik a hétvége programja.

Bár az eredeti tervek szerint az olaszországi Adriában rendezték volna az idényzárót a WTCR-ben, a mezőny végül maradt Spanyolországban, s akárcsak az előző versenyhétvége eseményei, a 2020-as utolsó futamokra is a MotorLand Aragónon kerül sor.szerint az olaszországi Adriában rendezték volna az idényzárót a WTCR-ben, a mezőny végül maradt Spanyolországban, s akárcsak az előző versenyhétvége eseményei, a 2020-as utolsó futamokra is a MotorLand Aragónon kerül sor.

A spanyolországi második versenyhétvége azonban nem a tervek szerint indult, ugyanis szombat reggel hatalmas volt a köd a pálya környékén, így a magyar idő szerint 9.30-ra tervezett szabadedzést is el kell tolni. Az eredeti program szerint 12 órakor már a második tréning kezdődne, ám a kényszerváltozás miatt akkortól még csak a nyitó tréningre kerül sor, a másik edzést 13.30-tól rendezik.

Emiatt kicsit sűrűbb lesz a szombati program, ugyanis ha minden jól megy, 15 órakor már az időmérő veszi kezdetét. A vasárnapi versenyek 9.15-kor, 13.15-kor és 15.15-kor rajtolnak.

Card

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik