WTCC: Visszatértem! A Nürburgring óta jó úton járok – Michelisz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.26. 08:20
Michelisz Norbert a Portugáliában aratott győzelmével ismét harcban áll a túraautó-vb első helyéért, és ő is úgy érzi, visszatért a csatába.

„Hihetetlen, hogy sikerült! – mondta mosolyogva Michelisz a portugáliai főverseny után, amelyen a pole pozícióból indulva viszonylag sima rajt-cél győzelmet aratott. – A verseny nagy részében kontrolláltam az eseményeket, de néha azért jobban rá kellett lépnem a gázra, hogy óvjam az első helyet.” a pole pozícióból indulva viszonylag sima rajt-cél győzelmet aratott. – A verseny nagy részében kontrolláltam az eseményeket, de néha azért jobban rá kellett lépnem a gázra, hogy óvjam az első helyet.”

„Sok múlt azon, hogy jól sikerült a rajtom, mert ezen a pályán rettenetesen nehéz, sőt szinte lehetetlen előzni, úgyhogy tudtam, ha elsőként rajtolok, utána már csak lehetőleg hiba nélkül kell teljesítenem a versenytávot.”

„Visszatértem! A Nürburgring óta jó úton járok, s ezt várom magamtól a folytatásban is" – szögezte le Michelisz.

A vb élcsoportja: 1. Monteiro (portugál, Honda) 164, 2. Björk (svéd, Volvo) 160, 3. Catsburg (holland, Volvo) 154, 4. Michelisz (magyar, Honda) 137, 5. Bennani (marokkói, Citroën) 133, 6. Chilton (brit, Citroën) 128

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik