WTCC: Nem szégyen a második hely – Michelisz Björknek

TÓTH ANITA (KATAR)TÓTH ANITA (KATAR)
Vágólapra másolva!
2017.11.30. 16:00
Michelisz Norbert és Thed Björk a Nemzeti Sport kérésére üzent egymásnak a katari túraautó-vb (WTCC) végjátéka előtt.

A piros sarokban Michelisz Norbert, a kék sarokban Thed Björk – még a színek is stimmelnek. Igaz, amikor a Nemzeti Sport arra kéri a túraautó-világbajnoki címért harcoló pilótákat, hogy üzenjenek egymásnak, mint a nagy bokszmeccsek előtt az ökölvívók, mindketten félig viccesen, félig komolyan válaszolnak.

Ugratják egymást. Intelligensen, de kicsit csipkelődve, ahogy vb-esélyesekhez illik.

Thed Björk: „Szeretnék jó csatát vívni vele. Kicsit erőszakos a pályán, remélem, ezt kontroll alatt tudja tartani. De a viccet félretéve, nagyon sokat dolgoztunk azért, hogy most a világbajnoki címért harcolhassunk, és nagyszerű, hogy ezt megtehetjük, hogy remélhetőleg az utolsó kanyarig küzdhetünk az elsőségért. Nyugodt vagyok és koncentrált, várom, hogy végre versenyezhessek."

Michelisz Norbert: „Azt üzenném Thednek, nem szégyen a második hely… – ekkor mindketten elnevetik magukat, és Björk megdicséri a magyart, hogy ez jó duma volt. – Vívtunk kemény csatákat, élveztem az egész szezont, a rivalizálást, szerintem erről szól egy világbajnoki küzdelem. Ezt a hétvégét megfűszerezi a vb-címért folyó csata, ám a munkára kell koncentrálni. Egyelőre nyugodt vagyok, bár pénteken talán másként érzek majd. De az tény: nincs veszítenivalónk, csak nyerhetünk!"

S hogy mit tett hozzá mindehhez Rob Huff?

„Kár, hogy ilyen szimpatikus srácok mindketten, könnyebb lenne, ha tudnák utálni egymást...”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik