WTCC: Michelisz remekül kezdett, a Zengő egy autóval indul

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.15. 13:10
Michelisz Norbert a második, Ficza Ferenc a 17. helyen zárta a túraautó-vb szlovákiai versenyhétvégéjének pénteki félórás tesztjét.

A gyári Honda-istállónál versenyző Michelisz2:05.167-es körénél csak a Ladával száguldó Gabriele Tarquini ment jobbat, 211 ezreddel előzte meg a magyar versenyzőt. A másik két gyári Hondával Tiago Monteiro a 6., Rob Huff a 9. helyen zárt.

A Zengő Motorsport az egyik autóját már el tudja indítani a hét végén (Franciaországban a szombati tréningeken mehettek, de csak kölcsönmotorral), az 55-ös rajtszámú autóban ülve Ficza Ferenc 2:14.094-e s kört ment, amellyel ugyan majdnem 9 másodperccel elmaradt Michelisztől, a Zengő Motorsportnál már annak is örülnek, hogy megérkezett az egyik Honda-motor, és legalább Ficzával fel tudnak készülni a jövő hét végi hungaroringi versenyhétvégére.

Nagy Dánielnek még várnia kell arra, hogy megérkezzen a Honda-motor, ezt a hétvégét is kihagyja.

Szombat délelőtt két félórás szabadedzést követően 14 órakor rendezik meg az időmérőt (Tv: Eurosport2), vasárnap az első verseny 12.10-kor, a második 14.15-kor kezdődik a Slovakiaringen (Tv: Eurosport1, M4 Sport).

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik