Videó: íme, Szalay Balázsék balesete! Csak erős idegzetűeknek!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.13. 23:00
Súlyos balesetet szenvedett a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a két héttel ezelőtt rendezett Africa Race első szelektív szakaszának elején. Az alábbi belső kamerás felvételeken a páros rövid versenyét, illetve a bukást nézheti meg!

– Két másodperc volt? Vagy kevesebb?
– Nagyságrendileg kettő – válaszolta Szalay Balázs. Nem kellett részletezni, hogy az Africa Race első szakaszán elszenvedett hatalmas balesetről kérdezzük. Így két hét távlatából már leülepedett benne az eset, talán könnyebb is volt róla beszélni.– Két másodperc volt? Vagy kevesebb?
– Nagyságrendileg kettő – válaszolta Szalay Balázs. Nem kellett részletezni, hogy az Africa Race első szakaszán elszenvedett hatalmas balesetről kérdezzük. Így két hét távlatából már leülepedett benne az eset, talán könnyebb is volt róla beszélni.

– Mennyinek tűnt belülről az a két másodperc?
– Többnek. Furcsa, mert minden pillanatára emlékszem, és arra is, ami utána történt, hiszen nem veszítettem el az eszméletemet. Ha rágondolok, most is összerándulok.

– Mire elég a két másodperc ebben az esetben?
– Próbáltam mérlegelni – ez látszik a felvételeken is. Először elfordítottam a kormányt, hogy megpróbáljam bevenni a kanyart, de amikor megcsúszott az autó, úgy döntöttem, hogy inkább megyek szemből, mert akkor talán túléljük. Igazság szerint abban reménykedtem, hogy kibírja az autó és átrepülünk a gödrön. Ha kicsit följebb kapjuk el a homokfal peremét, talán össze is jött volna...

– Kiabált közben. Tudatosan?
–Reflexből, hogy Bunkoczi Lacit védjem. A belső kamerás felvételen látszik is, hogy kitámasztja a lábát és befeszít. Ha ez nincs, nagyobb baj is lehetett volna.

– Félt?
– ...

A TELJES INTERJÚT SZALAY BALÁZZSAL A SZERDAI NEMZETI SPORTBAN OLVASHATJÁK!

A TELJES VIDEÓ

A BUKÁS

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik