NASCAR: 300-zal átpattant riválisa felett – videón a dermesztő baleset

Vágólapra másolva!
2021.04.26. 17:02
Az elmúlt hétvégén rendezték a NASCAR Cup Series bajnoki sorozat 10. versenyét a legendás talladegai triovál pályán, és a futam egy hatalmas balesetet is hozott, amely az év eddigi legijesztőbb felvételét is hozta.

A verseny 59. körében valódi láncreakció indult be az egyenes végén: Joey Logano 22-es számú autóját a mögötte haladó keresztbe fordította, amely mintegy 300-as tempónál a levegőbe emelkedett, miközben a mezőny még nagyobb sebességgel közeledett felé.

Alább Bubba Wallace fedélzeti kamerájából látható az eset, pontosabban annak következménye, ahogy Logano Fordja átpattan a Toyotán. Bizton állíthatjuk, hogy ez az idei év eddigi legijesztőbb autósportos jelenete.

A BALESET BELÜLRŐL…


Wallace az eset után tovább tudott menni, igaz, autója így is megsérült, de folytatni tudta a versenyt, s a 19. helyen intették le, míg a 2018-as bajnok Logano sérülés nélkül megúszta a balesetet és saját lábán hagyta el a pattogó versenyautóját.

…ÉS KÍVÜLRŐL

 

A futamot egyébként Brad Keselowski nyerte meg, aki a 6. helyre jött fel összetettben, amit Danny Hamlin vezet Martin Truex Jr. és Logano előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik