Motorsport: Zsigovits dobogós bemutatkozása az enduro-vb-n

MTI, V. Á.MTI, V. Á.
Vágólapra másolva!
2021.06.28. 17:34
Két harmadik hellyel kezdett az enduro GP motoros világbajnokság open 4-es kategóriájában az Enduro Team Hungary színeiben versenyző Zsigovits Norbert – írja az MTI.

Az autó- és motorversenyzőket segítő Motorsport Talent Management (MOTAM) hétfői közleménye szerint Zsigovits az olaszországi Edolóban rendezett fordulón egy 350 köbcentiméteres, négyütemű KTM EXC nyergében szombaton és vasárnap is a harmadik helyet szerezte meg.Zsigovits az olaszországi Edolóban rendezett fordulón egy 350 köbcentiméteres, négyütemű KTM EXC nyergében szombaton és vasárnap is a harmadik helyet szerezte meg.

Csapattársa, az open 2-es kategóriában szereplő Szőke Márk egy 300 köbcentiméteres, kétütemű Sherco SE 300 Racinggel mindkét napon negyedik lett.

Olaszországi eredményeinek köszönhetően az első forduló kihagyása ellenére Zsigovits az open 4-es kategória összetett ötödik helyezettje 30 ponttal, míg Szőke az open 2-es kategória nyolcadik helyén áll 26 ponttal. A világbajnokság következő fordulóját július 16-18. között az észtországi Saaremaában rendezik.

A közlemény szerint ez az első alkalom, hogy magyar csapat a világbajnokság mezőnyében versenyezhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik