Formula E: Idén nincs rajtam akkora nyomás, mint korábban – Da Costa

B. Ö. B.B. Ö. B.
Vágólapra másolva!
2021.02.17. 15:51
null
António Félix da Costa magabiztosan várja a szezonkezdetet (Fotó: DPPI)
Már nem kell sokat várni a Formula E új idényére, és a versenyzők is egyre jobban készülnek az első futamokra. A legjobb helyzetből talán a címvédő António Félix da Costa vághat neki az új szezonnak, s a portugál versenyző nemrég elárulta, hogyan vélekedik az előttünk álló idényről.

 

Címvédőként vág neki a 2021-es idénynek António Félix da Costa. A portugál versenyző meggyőző teljesítményt nyújtva, két versennyel a szezonzáró előtt biztosította a bajnoki címet tavaly, így idén magabiztosan vághat neki az új idénynek.

„Jól érzem magam, hogy bajnokként kezdhetem meg az idényt – árulta elAntónio Félix da Costa. – Idén valószínűleg nincs rajtam akkora nyomás, mint korábban, így jó helyzetben vagyok. Magabiztos vagyok, örülök annak, ahol jelenleg tartok, elégedett vagyok azzal, ahogyan vezetek, és szerencsésnek érzem magam, hogy tagja lehetek ennek a csapatnak.”

„Már csak arra vágyom, hogy felvegyem a bukósisakot, és olyan gyorsan vezessek, amennyire csak tudok – tette hozzá a DS Techeetah versenyzője. – Mások biztos javultak valamennyit a holt szezonban, ami megnehezíti a dolgunkat, de én csak mosolygok ezen, mert alig várom, hogy újra a versenyautók és ezek az emberek között legyek.”

Da Costának már nem sokat kell várnia, ugyanis a Formula E új idénye február 26-án veszi kezdetét a szaúd-arábiai Rijádban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik