Autósport: Keszthelyi Vivien a Portugál Nagydíj hétvégéjén debütálhat

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2021.04.26. 09:27
null
Keszthelyi Vivien a Portugál Nagydíjon debütálhat (Fotó: VRS Sport Group)
A Portugál Nagydíj betétfutamaként az Euroformula Open mezőnyében Keszthelyi Vivien, aki kétnapos hivatalos teszten vett részt a hétvégén – tájékoztatott a VRS Sport Group.

 

Keszthelyi Vivien (Fotó: VRS Sport Group)
Keszthelyi Vivien (Fotó: VRS Sport Group)

A Team Motopark március végén jelentette be hivatalosan, hogy szerződtette Keszthelyi Vivient, aki a mezőny egyetlen női versenyzőjeként szerepelhet majd a sorozatban, ahol módosított F3-as autókkal versenyeznek majd. Az azóta eltelt időszakban a 20 éves magyar versenyző most először ismerhette meg újdonsült csapata teljes személyzetét, április 19-én és 20-án, a barcelonai kétnapos kollektív teszten pedig már új beállításokkal készülhetett a kihívásokkal teli szezonra.

„Kétségkívül hatalmas lépés ez számomra. Új csapatban, teljesen új szakemberekkel megismerkedve, egy új technikára épülő F3-as autóban fejlődhetek, éppen ezért szeretném a lehető legtöbbet kihozni a felkészülési időszakból, és minél többet tanulni. A tesztek során már a különböző idei szabályoknak megfelelően próbálták a beállításokat a mérnökök. Az idény első részében mindenképpen a gumik viselkedésének megismerését és egykörös tempóra való felkészülést céloztuk meg” – fogalmazott Keszthelyi Vivien a teszthétvégét követően.

A magyar versenyző május 2-án, a Portugál Nagydíj betétfutamán debütálhat majd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik