DTM: folytatódik a Mercedes-dominancia – Auer a pole-ban

Vágólapra másolva!
2018.06.03. 12:03
Nem gyakran látott Mercedes-dominanciát hozott a német túraautó-bajnokság (DTM) vasárnapi időmérő edzése a Hungaroringen. A pole Lucas Aueré lett, de a stuttgartiak mind a hat pilótája az első hét között végzett.

Vasárnap reggel folytatódott a DTM programja a Hungaroringen. A harmadik szabadedzésen az időjárási körülmények sokkal jobbak voltak a szombatiaknál, így a mezőny gond nélkül gyakorolhatott a hétvége záró napjára. Végül Nico Müller nyert René Rast és Jamie Green előtt, vagyis az utolsó tréningaz Audi sikerét hozta.DTM programja a Hungaroringen. A harmadik szabadedzésen az időjárási körülmények sokkal jobbak voltak a szombatiaknál, így a mezőny gond nélkül gyakorolhatott a hétvége záró napjára. Végül Nico Müller nyert René Rast és Jamie Green előtt, vagyis az utolsó tréningaz Audi sikerét hozta.

Az időmérő edzésre azonban igencsak fordult a kocka, és a Mercedes került a figyelem központjába. Paul di Resta tegnapi rajt-cél győzelme után ugyanis a vasárnapi időmérő is a stuttgartiakról szólt. A pole-t a szombati verseny második helyezettje, Lucas Auer szerezte meg, viszont márkatársainak sincs okuk szégyenkezni – az első hét helyezett között ott van mind a hat Mercedes-pilóta.

A második Pascal Wehrlein lett, míg a harmadik helyről Paul di Resta várhatja a piros lámpák kialvását. A futam 13.30-kor rajtol, és élőben megtekinthetik az M4 Sporton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik