Autósport: nem mostanában mosott el eső ennyire versenyt – videó

Vágólapra másolva!
2020.01.11. 11:11
Ezen a hétvégén rendezték a dubai 24 órás versenyt, amelynek egyébként a Zengő Motorsport révén magyar indulója is volt. Azonban alig hét órával a rajt után félbe kellett szakítani a versenyt a heves esőzések miatt. A mezőny órákig várt a folytatásra, de helyi idő szerint péntek éjszaka tovább erősödött az eső, így nem került sor az újraindításra.

Leginkább a bokszutcában és a célegyenesben állt a víz, ami természetesen lehetetlenné tette a versenyzést. Leginkább a bokszutcában és a célegyenesben állt a víz, ami természetesen lehetetlenné tette a versenyzést.

Ummmmm...... Pitlane #dubai24

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

A bokszutcában egyébként nem mindennapi dolog történt a kerékcserékkor. Az egyik szerelő ugyanis nekilökött egy másikat az éppen elhaladó versenyautónak. Később kiderült, hogy az illető a rivális csapatot szerette volna hátráltatni a manőverrel, de a tette után nem maradt el a retorzió – négyperces időbüntetést kapott csapata. A másik szerelő szerencsére nem szenvedett túl nagy sérüléseket.

 

Bizarre incident in the Dubai 24 The guy who was hit is thankfully not too badly injured gtplacefb (Twitter) #wtf1 #dubai24 #motorsport #f1

27.8k Likes, 615 Comments - WTF1 (@wtf1official) on Instagram: "Bizarre incident in the Dubai 24 The guy who was hit is thankfully not too badly injured ..."



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik