Megyék Csatája: erődemonstráció a negyedik fordulóban

Vágólapra másolva!
2020.11.18. 14:00
Egyetlen döntetlen sem született a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny League of Legends csoportköreinek negyedik fordulójában. A csoportkörökben bemutatkozó csapatok közül kettő nagyszerű játékkal jelentkezett be a továbbjutásért, amíg a többi régióban óriási harcok dúlnak az első két helyezésért. Ez történt az MCS LoL negyedik fordulójában.

 

Baranyai Bástyák vs. Somogyi Sasok (2–0)

Nagyon kevés halállal, megfontolt és magabiztos játékkal zsebelte be a három pontot a Baranyai Bástyák ötöse. Ezzel a tabellán megosztott első helyen tanyáznak, ahogy a Somogyi Sasok is, hiába csúszott be ezúttal egy fájó vereség.

Tolnai Hercegek vs. Bács-Kiskun Betyárok (0–2)

Pengu a dzsungelben elképesztő formában játszott mindkét meccsen, de az egész bács megyei különítmény nagyon akarta ezt a három pontot. A Tolnai Hercegek két vereséggel a hátuk mögött várhatják a folytatást, nekik már elúszott a rájátszás.



Pesti Arany Oroszlánok vs. Komáromi Ezüst Vitézek (2–0)

Shyro ezúttal nem tudott csatlakozni csapatához, de ez nem látszott meg a Pesti Arany Oroszlánokon. A beugróval együtt most bizonyítani akartak, de a maximálisan kilenc pontból eddig csak ötöt gyűjtöttek be. A továbbjutás kérdése továbbra is nyitott, ami biztos, hogy a Komáromi Ezüst Vitézek nem lesznek ott a rájátszásban.

Komáromi Ezüst Vitézek vs. Nógrádi Tollas Vitézek (0–2)

A Megyék Csatája LoL versenyének egyik legnagyobb esélyese nagyszerűen mutatkozott be a csoportkörökben. Kubu parádézott a felső ösvényen, Frennára nem volt válasz a 2v2-es alsó ösvényes harcokban. Hatalmas harc lehet az első két helyezésért az északi csoportban, lehetetlen megjósolni, hogy kik jutnak be a rájátszásba.



Szombaton 13.30-tól folytatódnak a csoportkörök az ötödik fordulóval, kattintsatok a Megyék Csatája Twitch csatornájára, vagy látogassátok meg a megyekcsataja.hu-t, hogy ne maradjatok le az élő közvetítésről!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik