Megyék Csatája: a népszerű youtuber is részt vesz a hétvégi közvetítésben

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.12.04. 09:00
null
luckeY is ott lesz a közvetítésben
Aki csak kicsit is járatosabb a YouTube világában, annak nem kell bemutatni Fábián "luckeY" Miklóst, aki elképesztő népszerűségnek örvend a világ legnagyobb videós platformján. Jelenleg ő a 9. legtöbb feliratkozóval rendelkező magyar youtuber, aki egyetlen pillanatra sem pihen, hanem folyamatosan gyártja a tartalmakat népes rajongótáborának. A Megyék Csatájában eddig a Sztárfutamon találkozhattatok vele, azonban a csoportkörök utolsó fordulóira megragadja a mikrofont és becsatlakozik a legizgalmasabb mérkőzések kommentálásába is.

Mikor szerepel luckeY a Megyék Csatája adásaiban?

Az utolsó forduló ezúttal is két napon kerül lebonyolítása, először az xboxosok csapnak a kontrollerre december 4-én 17.30-as kezdéssel. A PS4-esek szombaton 9.30-tól kerülnek a képernyőre, ahol eldől, ki kaparintja meg a régiók első két helyét, ami a továbbjutást jelenti a rájátszásba. LuckeY mindkét nap feltűnik az adásban, ezért mindenképpen nézzétek a közvetítést pénteken és szombaton egyaránt.


Bár a népszerű youtuber mostanában más játékokkal tölti leginkább az idejét, elég sűrűn előkerül nála a FIFA 21 is, ahol FUT-ban próbálja összerakni a világverő csapatát. Ez a videosorozat jelenleg a hatodik résznél jár, különlegessége, hogy az alapoktól kezdte az építkezést, nem költött kártyacsomagokra több millió forintot, hogy azonnal a legerősebb játékosokkal vesse bele magát a mérkőzésekbe.

Pénteken 17.30-tól folytatódnak a csoportkörök az utolsó fordulóval, kattintsatok a Megyék Csatája Facebook-oldalára, hogy ne maradjatok le az élő közvetítésről!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik