MCS: több párosítást is fordítás döntött el a FIFA 21 megyei döntők 4. napján

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.11.06. 15:42
A negyedik játéknappal véget értek a megyei döntők küzdelmei a Megyék Csatája tornán, és így kialakultak az utolsó párosítások győztesei is. Az eredmények között vannak nagy különbségű sikerek, de a legtöbb játékosnak bizony meg kellett dolgoznia a csoportkörbe jutásért.


Hajdú-Bihar
vadicskaoliver4–3 DavidHDGamer
DavidHDGamer2–1 vadicskaoliver

Olivér számított a mérkőzés esélyesének, és ennek apropóján is ő kezdett jobban, bár Dávid fel tudott zárkózni 0–2 után is, bár újra ekkora lett a különbség egy szépítés még belefért. Kiderült, hogy ez az idegenbeli gól segítette őt a csoda véghezviteléhez, ugyanis remek győzelem után a több idegenbeli góljának köszönhetően ő jutott tovább.

Továbbjutó: DavidHDGamer5–5-ös gólkülönbséggel, több idegenbeli találattal

Szabolcs Szatmár-Bereg
MendozaJR3–2 homann11
homann11 1–1 MendozaJR
Egy szintén óriási csata alakult ki a két játékos között, a gólgyártást homann kezdte, bár Mendoza fordítani tudott, de az egyenlítés sem váratott sokat magára. A végére viszont csak összejött a hazai pályán a siker, majd után egy döntetlen is elegendő volt már, hogy MendozaJR képviselhesse Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét majd.

Továbbjutó: MendozaJR 4–3-as gólkülönbséggel

Borsod-Abaúj-Zemplén
Sarokezredes 1–3zsolo
zsolo3–2 Sarokezredes
Sarokezredes szerzett vezetést, és úgy tűnt kezében a meccs, viszont zsolo az 55. perctől kezdve elkezdett nem csak szépen, de eredményesen is játszani. Hármat rámolt idegenben, majd aztán hazai pályán, amire már nem igazán maradt hathatós válasza az ezredesnek, így végül kiesett a versenyből.

Továbbjutó:
zsolo 6–3-as gólkülönbséggel

Jász-Nagykun-Szolnok
Pinyovan 2–3YaW
YaW2–1 Pinyovan
Óriási küzdöttek a felek, és az első mérkőzésen az utolsó 5 percben esett két gól – egy-egy mindkét oldalon – is, ami kialakította a végeredményt, majd a visszavágón a már megtáltosodott YaW az első félidőben elhúzott kettővel, és pinyovanban már nem maradt csak egy szépítésre erő.

Továbbjutó: YaW 5–3-as gólkülönbséggel

Békés
LszL225–1 Súz
Súz 0–6LszL22

László volt az első ezen a napon, aki nem bízta a véletlenre a dolgot, és az egyik legnagyobb arányú győzelmet aratva lépett tovább a következő körbe.

Továbbjutó: LszL22 11–1-es gólkülönbséggel

Győr-Moson-Sopron
RVNS Boresz6–1 felhelyeslevi8
felhelyeslevi8 1–4RVNS Boresz

Boresz nagyon komoly gyakorlásba kezdett a FIFA 21-ben, és már az első két hétben megszerezte a Weekend League alatt a versenyzői engedélyét. Ezzel a mostani versennyel pedig újabb nagy sikert aratott, hiszen a saját megyéjét és képviselheti majd, így egyértelműen hazánk egyik legkomolyabb e-sportolója válhat belőle.

Továbbjutó: RVNS Boresz10–1-esgólkülönbséggel

Fejér
Gallai3–2 Lengyel11
Lengyel112–1 Gallai

Kétgólos előnyre tett szert viszonylag elég gyorsan Lengyel, viszont a második félidőre beállított Hazarddal Gallai a 65. és 70. perc között mesterhármast elérve fordítani tudott. Azonban ez sem volt elegendő, hiszen hazai pályán utána ellenfele magabiztos győzelmet aratott, és idegenben lőtt több góllal tovább is jutott.

Továbbjutó: Lengyel114–4-es gólkülönbséggel,több idegenbeli találattal

Vas
KondakorKevin98 0–0 Maresz
Maresz3–2 KondakorKevin98
Voltak ugyan helyzetek, de sikerült végül lehozniuk a megyei döntők első gól nélküli döntetlenjét. A visszavágón aztán Kevin az első félidőben úgy tűnt dűlőre viszi, hiszen két gólt is vágott, azonban Maresz a végsőkig küzdött, és előbb kiegyenlített, majd a 85. percben a győztes találatot is belőtte.

Továbbjutó: Maresz3–2-es gólkülönbséggel

Zala
bakapeter98 2–5vakond9127
vakond91275–0 bakapeter98

Péter még vezetett is, aztán vakond nagyon rákapcsolt és elkezdte szórni a gólokat, ez pedig odáig fajult, hogy a visszavágón még a lefújás előtt feladta a meccset az ellenfele.

Továbbjutó: vakond912710–2-es gólkülönbséggel

Veszprém
Fifa Monstah6962–0 zsoleszjr00
zsoleszjr003–0 Fifa Monstah696

Magabiztos játékkal Monstah úgy nyerte meg, csak 2–0-ára a mérkőzést, hogy igazából végig uralta, és nem sok jel mutatkozott arra, hogy veszélyben lenne a továbbjutása. Aztán óriási fordulat állt be a visszavágón, zsolezs ugyanis remekül játszott és gyorsan ledolgozta a hátrányát, majd a hajrában meg is fordította a párharc állását.

Továbbjutó: Darksmoke19989 3–2-es gólkülönbséggel

Ne feledjétek, bár a megyék döntői véget értek, a Megyék Csatája még csak most kezdődik igazán. A csoportmérkőzések november 6-án indulnak és több héten keresztül tartanak majd, melyekről természetesen ti sem maradhattok le. Kövessétek minden pénteken és szombaton a közvetítéseket aMegyék Csatája Facebook oldalán!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik