Kép: Szoboszlai a jövő sztárjai között – nagyszerű kártyát kapott a FIFA 21-ben

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.02.05. 19:22
null
Szoboszlai parádés kártyája (Fotó: wallpaperaccess.com)
Az RB Leipzig magyar labdarúgójának egészen parádés az új kártyája. A FIFA 21 Ultimate Teamben eddig csak támadó középpályásként játszhattunk Szoboszlaival, most azonban a szélen is kipróbálhatjuk – 93-as sebességével nehéz lesz tartani a lépést.

Szoboszlai Dominik a FIFA 21-et 75-ös aranyjátékosként kezdte, ám az Izland elleni Európa-bajnoki pótselejtezőben szerzett győztes gólja után egy 81-es hős kártyát kapott az EA Sportstól. Most még annál is brutálisabb lapja lesz az RB Leipzig játékosának – 88-as értékelésű bal oldali középpályásként játszhatunk a magyar sztárral.

Fontos megemlíteni, hogy az Eb-t érő góljánál még a Red Bull Salzburg játékosa volt, így csak az osztrák élvonalba lehetett könnyen beépíteni, most azonban már a német Bundesliga játékosaival is könnyen „összhangba lehet hozni”.

Szoboszlain kívül bekerült még a „Future Stars-csapatba” Giovanni Reyna (Dortmund), Sergino Dest (FC Barcelona), Steven Bergwijn (Tottenham), Dejan Kulusevski (Juventus) és Reece James (Chelsea) is.


Korábban egyik FIFA-sorozatban sem volt ilyen jó kártyája Szoboszlainak, akit igencsak nehéz lesz megszerezni az Ultimate Teamben, ugyanis jelenleg 800 ezer zsetont ér az átigazolási piacon – igaz, akinek szerencséje van, az egy csomagban megkaparinthatja…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik