FIFA 23: nem Messi, nem CR! Mbappé lesz a legjobb játékos – kép

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.07.14. 15:38
null
Mbappé Cristiano Ronaldónál és Lionel Messinél is jobb lesz a következő FIFA-ban (Fotó: Getty Images)
A Twiterre szivárgott ki egy kép, amelyen Kylian Mbappé FIFA 23-as Ultimate Team kártyája látható. A FUTZone szerint a 92-es értékeléssel bíró francia csatárnál nem lesz magasabb besorolással rendelkező futballista a játékban.


A Paris Saint-Germain világbajnok csatára az elmúlt két szériában a játék borítóján szerepelt. Nos, most a játékkészítők úgy látszik kedveskedtek a FIFA nagykövetének.

A játékkal kapcsolatos hírekben jártas FUTZone a hivatalos Twitter-oldalán tette közzé, hogy Kylian Mbappé lesz a FIFA 23 legjobb játékosa. Ez azt jelenti, hogy az offline és az Ultimate Team játékmódban is a legmagasabb besorolást kapta.


A francia világsztár állítólag 92-es értékelést kap majd – amit ki kell emelni, hogy 98-as sebességgel minden bizonnyal a leggyorsabb játékos is lesz a következő FIFA-ban.

Ezzel jelenlegi csapattársát, Lionel Messit taszíthatja le a trónról – a FIFA 22-ben az argentin zseni 93-as besorolással volt az aktív futballisták között a legjobb.

Az elmúlt 15 évben egyébként ez lehet az első FIFA, amikor nem Cristiano Ronaldo vagy Messi kapja a legmagasabb értékelést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik