Idén nem lesz TOTY Cristiano Ronaldo (Fotó: Getty Images, Twitter)

 

Az elmúlt héten játékosok milliói szavazhattak világszerte az EA Sports FIFA oldalán arról, mely játékosok kerüljenek be az Év csapatába (Team of the Year). Összesen 80 játékos közül kellett kiválasztani a legjobb 11-et.

Az Ultimate Teamben a FIFA 12 óta játszhatunk az év legjobbjaival, s a játék történetében először fordult elő, hogy Cristiano Ronaldo nem került be a TOTY-k közé.

Szintén meglepő lehet, hogy Mohamed Szalah sincs ott a legerősebb kezdőben – helyén a hétszeres aranylabdás Lionel Messi van ott a jobb szélen. Ami a csatárokat illeti, az argentin zseni mellett Kylian Mbappé és Robert Lewandowski szerepel a csapatban.

 


 

Egyébként a Paris Saint-Germainből található meg a legtöbb játékos az Év csapatában: Mbappé és Messi mellett Donnarumma, Hakimi és Marquinhos is bekerült.  

A TOTY-játékosok péntektől elérhetőek a FUT-csomagokban. Először a támadókat lehet – óriási szerencsével – a packekből megszerezni, de valószínűleg néhány napon belül már az aukción is találkozhatunk a több millió zsetont érő virtuális futballistákkal.

AZ ÉV CSAPATA A FIFA 22-BEN
Gianluigi Donnarumma (PSG) – Asraf Hakimi (PSG), Marquinhos (PSG), R. Dias (Manchester City), Cancelo (Manchester City) – N'Golo Kanté (Chelsea), Jorginho (Chelsea), De Bruyne (Manchester City) – Messi (PSG), Lewndowski (Bayern München), Mbappé (PSG)