FIFA 22: Ronaldo, Eto'o és a többiek – íme, Griezmann elképesztő csapata

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.10.12. 11:46
null
Antoine Griezmann boldog lehet: megnyerte Franciaországgal a Nemzetek Ligáját, ráadásul az Ultimate Team-csapata sem tűnik rossznak (Fotó: AFP)
Hivatalosan csak október elsején jelent meg az EA Sports sikersorozatának legújabb kiadása, a FIFA 22, de az Atlético Madrid francia világbajnoka, Antoine Griezmann már most elképesztő csapattal rendelkezik az Ultimate Team-játékmódban. A kezdőjében két csapattársa, saját maga, hét ikon és egy Barcelona-játékos szerepel.

 

Griezmann Ultimate Team-csapata a Futbin nevű applikáció szerint több mint 6.5 millió zsetont ér, egy ilyen gárda pedig aligha hozható össze anélkül, hogy saját zsebből is ne költött volna a játékra.

A kezdőbe bekerült saját maga mellett két csapattársa, Jan Oblak és Marco Llorente, az aranyszínű kártyák közül pedig még itt szerepel honfitársa, Ousmane Dembélé lapja. Rajtuk kívül hét ikon tölti fel a kezdő 11-et: Ronaldo (90), Samuel Eto'o (90), Roberto Baggio (91), Marc Overmars (88), Fabio Cannavaro (87), Laurent Blanc (89), Frank Riijkard (88). Csak a támadóhármas értéke több mint 4 millió zseton – szintén a Futbin szerint.

Íme, Griezmann októberi csodacsapata


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik