FIFA 22: Puskás Ferenc ismét az ikonok között kap helyet

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2021.09.13. 20:10
null
Puskás Ferenc a FIFA 21-ben – rövidesen az is kiderül, hogy fog kinézni a játék következő kiadásában (Fotó: EA Sports)
A legendás magyar futballista, Puskás Ferenc az EA Sports FIFA-sorozatának legújabb kiadásában, a FIFA 22-ben is ikonkártyát kapott a játék alkotóitól – derül ki a fejlesztő cég honlapján közzétett listából.

 

Puskás Ferencolyan legendás játékosok között szerepel, mintDiego Armando Maradona,Eusébio, vagy éppenRoberto Carlos.Az Aranycsapat csapatkapitánya tavaly került be először a játéksorozatba, akkor így mutatták be a rajongóknak a fejlesztő EA Sports honlapján:

„Kevés olyan játékos van, aki olyan magasan helyezkedik el a futballtörténelemben, mint Puskás Ferenc. A széles körben a»valaha volt egyik legjobb csatárként«emlegetett Puskás három BEK-győzelemre vezette a Real Madridot. Cselezési képességével, mozdulataival és tökéletesen időzített befejezéseivel járult hozzá a madridi klub legdicsőségesebb pillanataihoz.”

A bemutató a hazánkkal csapatkapitányként vb-döntőbe jutó csatárklasszis 85 válogatott mérkőzésén szerzett 84 góljára utalva megjegyzi,„a FIFA a Puskás-díjat annak a játékosnak adja, aki a legszebb gólt szerezte az adott évben. Csak elképzelni lehet, milyen volt az a férfi, akinek góljairól díjat neveztek el.”

A játékba bekerülő 106 legendás futballista között négy újonc lesz, akik közül eddig három játékos nevét hozta nyilvánosságra a fejlesztő cég. Szerepelni fog a legújabb kiadásban a brazil Cafu, a spanyol Iker Casillas és a holland Robin van Persie is.

A FIFA 22 2021. október 1-jén jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra és Series X-re, valamint Nintendo Switchre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik