E-sport: Szoboszlai Dominik csapatot alapított – íme, a DomiNation! – videó

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.05.14. 12:55
null
Ez lesz ám a csapat! (Fotó: Getty Images)
Az RB Leipzig 20 éves magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik Instagram-oldalán jelentette be, hogy DomiNation néven e-sport-csapatot alapított. Ebben nagy segítségére volt Molnár Gábor (ahogyan az online világban ismerik, molnargabo), hazánk leghíresebb FIFA-játékosa, aki az új klubot fogja erősíteni a jövőben.

„Izgatottan jelentem be a DomiNation e-sport megalakulását” – olvasható Szoboszlai Dominik Instagram-posztjában.

„Télen fogalmazódott meg bennük a projektterv, amelyből remélhetőleg mindannyian profitálhatunk majd” – árulta el Molnár Gábor az Indexnek adott interjújában.

„Számára természetesen az az elsődleges, hogy felépüljön, aztán minél többet játsszon az RB Leipzigben és a magyar válogatottban is. Nekünk pedig az a prioritás, hogy olyan tartalmakat gyártsunk, amelyeket ő is pozitívan fogad és azonosulni tud velük” – jelentette ki hazánk egyik legnépszerűbb „fifása”.

„Komoly kritériumoknak kell majd megfelelni, szeretnénk a legnagyobb hazai tehetségeket megtalálni és felkarolni. Lesznek persze toborzó versenyeink, amelyen bárki próbára teheti magát, először online, aztán offline is. A lipcseiek e-sport-csapatával stratégiai partnerek vagyunk, így nagy lehetőségek és profi körülmények várnak majd azokra, akik végül csatlakoznak hozzánk” – tette hozzá az interjúban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik