E-sport: Szoboszlai Dominik csapatát erősíti a népszerű youtuber

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.08.23. 17:59
null
Szabó Kristóf is a DomiNation eSports-t erősíti a jövőben (Fotó: DomiNation eSports/Instagram)
Hivatalos Instagram-oldalán jelentette be a Szoboszlai Dominik által alapított e-sport klub, a DomiNation eSports, hogy az influencer, youtuber Szabó Kristóf is csatlakozik a csapathoz.

A DomiNation eSports elsőként Molnár „molnargabo" Gábor, profi FIFA esportolóval kötött megállapodást a májusi megalakulását követően, aki az EA Sports által kiadott videojátékban képviseli a csapatot.

Az újonnan szerződtetett Szabó Kristóf feladata, hogy a first person shooter (FPS) játékokhoz felkutassa és összefogja az esport csapat jövőbeli játékosait. A klub célja, hogy egy masszív magyar FPS esport szegmenst hozzon létre.

Az FPS játékok valós, vagy fantázia világban játszódnak, a játékosok feladata pedig, hogy életben maradjanak, és minél több ellenfelet lelőjenek. A TPS-ekhez képest a játékos az általa irányított karaktert belső nézetből láthatja. Ilyen címek például a Call of Duty: Warzone (CoD), a Counter Strike: Global Offensive (CS:GO), a Valorant vagy éppen a PlayerUnknown'S Battlegrounds (PUBG).

Szoboszlai Dominik esport csapata az elmúlt hónapban DomiNation Camp néven versenyt is rendezett, amelynek már lezajlottak a selejtezői, valamint az élő döntő is, amelyen 12 játékos vehetett részt. Közülük hatan kerültek ki, akik majd egy táborban folytathatják a szereplésüket. A megmérettetés végső győztese a DomiNation eSports FIFA esportolója lesz majd Molnár „molnargabo" Gábor mellett.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik