E-sport: Sallai bekerült a FIFA 22 FUT heti álomcsapatába – kép

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.04.20. 21:01
null
Sallai Rolandnak eddig ez a legjobb kártyája a FIFA 22-ben (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a Kicker Sallai Rolandot választotta meg a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 30. forduló legjobb játékosának.

 

Sallai Roland szombaton, a Bochum ellen 3–0-ra megnyert bajnokin két gólt szerzett, a 16. és az 53. percben – a neves szaklap a forduló legjobb játékosának választotta meg, és a 24 éves játékos ezzel együtt természetesen bekerült a hét álomcsapatába is.

Szerdán egy újabb álomcsapatba is bekerült a magyar válogatott támadója: az EA Sports FIFA 22 Ultimate Team legjobbjai között is megtalálhatjuk Sallai Rolandot, aki 81-es értékelést kapott az inform kártyáján.

A játékban minden bizonnyal nem kell majd bankot robbantani a Freiburg szélsőjéért, a legolcsóbb csomagokban is szembejöhet velünk.

 


 

A Freiburg egyébként továbbra is versenyben van a BL-indulást érő negyedik helyért, jelenleg az ötödik pozícióban tanyázik a tabellán, csak egy pont a lemaradása az eggyel előtte álló Leverkusennel szemben. Nemcsak a bajnokságban megy a freiburgi együttesnek: a Német Kupa elődöntőjében idegenben 3–1-re legyőzte a Hamburgot, ezzel bejutott a döntőbe, ahol vagy az RB Leipziggel vagy az Union Berlinnel meccsel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik