E-sport: kapott gól nélkül teljesített 270 percet az MTK

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.05.16. 13:25
null
Gódor (ZTE) tizenegyese kimaradt
Az átigazolási szezont követően folytatódtak a Magyar Pro Clubs Bajnokság küzdelmei.

 

Az első félév elteltével a negyedik helyet foglalta el a fővárosi együttes a tabellán. A bajnoki címért való versenyfutás kiélezettségét mutatja, hogy a kék-fehéreken kívül három másik vetélytársuk is komoly eséllyel bír a végső győzelem megszerzésére.

HPCL Magyar Kupa 3. kör:

ZTE FC eSport–MTK Budapest esport 0–3

Az MTK esportolói a ZTE FC eSport ellen léptek pályára a HPCL Magyar Kupa nyolcaddöntőjében. A találkozót gördülékeny játékuknak köszönhetően három rúgott góllal zárták. Fölényüket bizonyítja, hogy a zalaiaknak a kilencven perc alatt lévő egy próbálkozása se találta el a kaput.

Az elődöntőbe kerülésért a LvL Up Esport gárdájával kell megmérkőzniük.

HPCL 11–12. forduló

PTE PEAC–MTK Budapest esport 0–1

A találkozót Majorosi gólja döntötte el az első játékrész hajrájában, amikor Nyári passzát értékesítette a szélső. A második félidő derekán a hazaiaknak egy büntetőt követően kapták meg a lehetőséget az egyenlítésre, kapitányuk azonban a kapu fölé lőtte a labdát.

Veszprém Futsal eSport–MTK Budapest esport 0–2

Az előző évek sikereit követően gyengélkedő Veszprém Futsal eSporttal szemben az odavágóhoz hasonlóan Fehér szerezte meg a vezetést az MTK-nak, majd előnyüket egy értékesített tizenegyessel tudták növelni. Immár öt mérkőzés óta nem tudtak betalálni a veszprémiek Bíró kapujába.

Az MTK továbbra is a negyedik helyet foglalja el a tabellán, azonban mindössze egy pont a különbség a második helyezett DVSC eSporttal szemben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik