E-sport: az NHL 22-ben már a mieinket is irányíthatjuk

Vágólapra másolva!
2021.12.10. 10:56
A Magyar Jégkorongszövetség a hivatalos oldalán jelentette be, hogy az amerikai játékszoftver-fejlesztő cég, az Electronic Arts – amely többek közt a FIFA-játékokat is gyártja – által piacra dobott NHL 22-ben már a magyar jégkorong-válogatottal is játszhatunk.

Azt már egy ideje megszokhattuk, hogy a FIFA-játékokban a magyar válogatottal is rúghatjuk a bőrt, azonban arra eddig várnunk kellett, hogy a virtuális térben irányíthassuk jégkorong-válogatottunkat – igaz, a Hydro Fehérvár AV19 néhány éve már helyet kapott a legnépszerűbb hokis játékban. a FIFA-játékokban a magyar válogatottal is rúghatjuk a bőrt, azonban arra eddig várnunk kellett, hogy a virtuális térben irányíthassuk jégkorong-válogatottunkat – igaz, a Hydro Fehérvár AV19 néhány éve már helyet kapott a legnépszerűbb hokis játékban.

A Nemzetközi Jégkorongszövetség (IIHF) és az EA Sports együttműködése keretében most publikálták a játék legújabb frissítését, melyben már a decemberi A-csoportos junior-világbajnokság mellett több nemzeti válogatott is helyet kapott.

Aki rendelkezik az NHL 22-vel, annak érdemes letöltenie a frissítést, hiszen a mai naptól már férfiválogatottunk is ott van a csapatok között, a 2022 januárjában érkező frissítés után pedig a már a női válogatottal is végig lehet majd játszani egy A-csoportos világbajnokságot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik