E-sport: a PL-játékosnál még edzője is gyorsabb a FIFA 22-ben, de a Barca támadója is kifakadt

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.09.28. 11:14
null
Steve Bruce még Allan Saint-Maximinnél is gyorsabb (Fotó: Getty Images)
Noha a FIFA-sorozat legújabb része, a FIFA 22 csak október 1-jén (pénteken) jelenik meg, akik az Ultimate Edition nevű kiadását rendelték elő, ők már 27-e (hétfő) óta játszhatnak a világ legnépszerűbb focis játékával. Nemcsak a rajongók és a gamerek izgatottak az új kiadással kapcsolatban, hanem maguk a futballisták is. Az FC Barcelona dán válogatott játékosa, Martin Braithwaite a minap azt nehezményezte, hogy futási sebességére miért csak 80-as összértéket kapott, míg a Newcastle United szélsője, Allan Saint-Maximin viccesen megjegyezte, hogy 60 éves edzője, Steve Bruce gyorsabb nála a FIFA-ban.

 

Arról már írtunk, hogy a Chelsea Bajnokok Ligája-győztes védője Antonio Rüdiger kifakadt a játékban használatos lapjának futási sebessége miatt, most pedig újabb két játékos kürtölte világgá tréfásan a véleményét.

A Barcelona térdsérülést szenvedő, nemrég megműtött támadója, Martin Braithwaite 80-as értéket kapott a sebességére, amit finoman szólva is kifogásol.

„Lenne egy kérdésem, EA Sports FIFA… azok az értékek, amik a kártyámon vannak, a jelenlegi, műtét utáni állapotomat tükrözik? Mankóval együtt futok nyolcvannal...” – jegyezte meg Twitter-oldalán a 30 éves futballista.


Az igazsághoz tartozik, hogy a profi futballisták az EA-től megkapják a speciális kártyájukat, amelynek valamennyi értékelése a maximális 99-es, így Braithwaite-nek nem kell mindenáron a „sima” lapjával játszania.

Jó hangulatban posztolt a Newcastle United legértékesebb játékosa, Allan Saint-Maximin is, aki egy olyan tweetet osztott meg, amelyen a játékban edzője, a 60 éves Steve Bruce hatalmas sprintet vág le egy megnyert tizenegyespárbaj után az oldalvonal mellől.

„Elmagyarázod nekem, EA Sports FIFA, hogy miért adtatok nekem 91-es sebességet és 99-eset Steve Bruce-nak?” – tette fel a költői kérdést a 24 éves francia szélső. A Newcastle már kiesett az angol Ligakupából (tizenegyespárbajban), így csak az FA-kupában, egy esetlegesen megnyert tizenegyespárbaj után bizonyosodhatnánk meg arról, hogy valóban ilyen gyors-e még a „szarkák” mestere, hogyha örömében levág egy sprintet.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik