Birkózó-vb: Németh Zsanett elődöntős 76 kg-ban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.23. 13:48
A nyolcaddöntőben fantasztikus hajrával aratott sikere után Németh Zsanett a legjobb nyolc között ellenállhatatlanul birkózott mongol ellenfelével szemben, aki a kétszer három perc alatt alig talált rajta fogást.

Németh Zsanett remekül kezdett a negyeddöntőjében és ugyan Gelegzsamc kibillentette az elején az egyensúlyából, nem kapott érte pontot a mongol, sőt, még őt figyelmeztette a bíró, és akció hiányáért így Németh kapott pontot fél perc után.

A második három percben továbbra is a 24 éves veszprémi születésű Németh volt aktívabb, támadásokat indított, ám ezeket a mongol megkontrázta, ám az új szabályok értelmében kontratámadásokért nem ér pont.

Szűk két perccel a vége előtt aztán német kapott figyelmeztetést, de ő – a mongollal szemben – megcsinálta fél percen belül az akciót (2–0), sőt, újabb fél perccel később még mögé is került, amiért kapott két újabb pontot. A teljesen elfáradt mongol a végén már nem egyáltalán talált fogást az újpestiek versenyzőjén, aki így bejutott az elődöntőbe!

BIRKÓZÓ-VB
NŐK
76 KG

NEGYEDDÖNTŐ
Németh Zsanett–Narancsimeg Gelegzsamc (mongol) 4–0

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik