Witsel helyzetkihasználása a pályán kívül is parádés

191137 191137191137 191137
Vágólapra másolva!
2012.07.26. 08:07
Axel Witsel nem véletlenül ér számunkra 40 millió eurót. Amellett, hogy a Benfica játékstílusában legalább olyan kiemelkedő szerepe lesz, mint...

Axel Axel WitselWitsel nem véletlenül ér számunkra 40 millió eurót. Amellett, hogy a Benfica játékstílusában legalább olyan kiemelkedő szerepe lesz, mint a Portóban Hulknak, ő a pályán kívül is képtelen leállni. Megérne 40 millát csak a játéka is, ő mégis úgy építi föl magát teljesen természetesen, hogy Berki Krisztián szorgosan jegyzetel közben. Három dolog, amit nem biztos, hogy tudtál/láttál/hallottál Axelről.Axel Axel WitselWitsel nem véletlenül ér számunkra 40 millió eurót. Amellett, hogy a Benfica játékstílusában legalább olyan kiemelkedő szerepe lesz, mint a Portóban Hulknak, ő a pályán kívül is képtelen leállni. Megérne 40 millát csak a játéka is, ő mégis úgy építi föl magát teljesen természetesen, hogy Berki Krisztián szorgosan jegyzetel közben. Három dolog, amit nem biztos, hogy tudtál/láttál/hallottál Axelről.

Legújabb csínytevését éppen egyik legjobb Benficás haverja ellen követte el, bár valljuk be, ez a helyzetfelismerés tényleg zseniális:Ki kopaszodik?

"Vajon ki lehet ez? Hahahahahah"

Ola John új gyerekhez képest elég gyorsan beilleszkedett:Ola John Twitter

"50 év, hahahaha"

A nagy barátság persze a régi még mindig:

Bruno César Witsel

Csak szívatunk, haver!

Witsel azonban nem csak a csapattársait találja be ügyesen, hanem a csajokat is. Barátnője, Rafaella Szabo (amúgy született: Brassó) szintén nem a legcsúnyábbak közül való:Rafaella Szabo és Elena Gomez

Javi Garciané (balra) és Witselné (értelemszerűen jobbra)Witsel és Rafaella Szabo

Minden bizonnyal a nyaralás is minden igényt kielégítő volt

És hogy mit csinál Axel, ha megunja a közösségi médiát, és a szépséges Rafaellát? Ringbe száll Bodnár Lacival a legjobb focista DJ címért:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik