Ötösre zártuk az évet

191137 191137191137 191137
Vágólapra másolva!
2011.12.17. 17:12
Kilencven perc alatt a nagyérdemű közönség kaphatott egy totális körbevezetést a Benfica 2011-es szezonjában kiütéses sikerrel. A produkció...

Benfica gólörömKilencven perc alatt a nagyérdemű közönség kaphatott egy totális körbevezetést a Benfica 2011-es szezonjában kiütéses sikerrel. A produkció elismerésre méltó, a körülmények ünnepiek, már csak hátra kell dőlnünk, és kiszurkolni egy Maritimo győzelmet a Porto ellen. Karácsonyi party.Benfica gólörömKilencven perc alatt a nagyérdemű közönség kaphatott egy totális körbevezetést a Benfica 2011-es szezonjában kiütéses sikerrel. A produkció elismerésre méltó, a körülmények ünnepiek, már csak hátra kell dőlnünk, és kiszurkolni egy Maritimo győzelmet a Porto ellen. Karácsonyi party.

Íme időrendben, hogy miért volt a 2011-es év tökéletes leképezése a tegnapi meccs:

Hátrányba kerülünk korán-2011-ben előfordult éppen elégszer, akár a tavalyi, akár az mostani szezonban.

Gyorsan egyenlítünk egy büntetővel-kaptunk idén jogatalanul is, jogosan is, ez épp jogos volt.

Megszerezzük kevesebb, mint két percen belül a vezetést- erre is volt már példa.

Nolito nem akármilyen vezető gólja már-már a szezon eleji formáját idézte.

Saviola bekeni a harmadikat-ritka eset, hogy gólt lő, de láttunk már ilyet is, összesen tizenkettőt az idei naptári évben.

Már a második félidő elején megzörgettük az ellenfél hálóját Garay góljával-néha csináltunk ilyet a legnagyobb rangadókon is.

Nolito duplájával 5-1-Nolito is játszott már hasonlóan parádés formában.

Visszaállunk-legutóbb a Galati ellen altattuk el így az összes szurkolónkat...Nolito

Van még azonban év végéig jó két hetünk, hogy összegezzük a szezont, szerelmet valljunk Arturnak, még egyszer megsirassuk Nuno Golost, vagy postszobrot avassunk Jorge Jesusnak. Most csak el kell mondanunk, hogy zseniálisan zártuk a szezont, és miközben el kell fogadnunk, hogy Maxi, Gaitán, vagy Rodrigo kifújtak év végére, elismerés illeti Nolitot, Aimart, vagy Witselt, akik akkor is meghozzák a játék ízét, amikor a többiek már csak a karácsonyi töltött káposztára gondoltak.

5-1-re nyerni mindig öröm, most pedig tényleg az volt. Az utolsó 20 perc kivételével gyakorlatilag végig szórakoztatta a csapat a közönséget, mi pedig nagyon köszönjük ezt nekik. Bravó!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik