Sörfesztivál, vagy kínkeserv?

191137 191137191137 191137
Vágólapra másolva!
2011.11.19. 11:11
Nehezen eldönthető, hogy tegnap egy sérvgyanús erőlködés után 1-0-ra nyertünk, vagy úgy gáláztunk, mint a sörfesztiválos vízifocikon a pocakos...

SörfociNehezen eldönthető, hogy tegnap egy sérvgyanús erőlködés után 1-0-ra nyertünk, vagy úgy gáláztunk, mint a sörfesztiválos vízifocikon a pocakos spílerek, az azonban biztos, hogy mind körítésben, mind színvonalában mindkettő forgatókönyvet rá lehet húzni a meccsre. Továbbjutás zöldfülűekkel, és egy last minute góllal.
SörfociNehezen eldönthető, hogy tegnap egy sérvgyanús erőlködés után 1-0-ra nyertünk, vagy úgy gáláztunk, mint a sörfesztiválos vízifocikon a pocakos spílerek, az azonban biztos, hogy mind körítésben, mind színvonalában mindkettő forgatókönyvet rá lehet húzni a meccsre. Továbbjutás zöldfülűekkel, és egy last minute góllal.

Hihetetlen meccseket játszik idén is a csapat, szakadt már félbe meccs köd miatt, rendelt el a sporttárs kényszerszünetet Bragában a kandeláberek meghibásodása miatt, most pedig egy olyan mély talajon sikerült búcsúztatnunk a Navalt a kupától, ami mellett a Mariana-árok alsós kiscserkészek búvóhelye. Örülhet a kedves olvasó, ma nem írom le, hogy passzorgia...

Hiába volt a pályán Nolito vagy Aimar, a technikás játék, és a kreatív kényszerítőknek esélye sem volt érvényesülni, ahogy azt sem vitatom, hogy egy Kassai szőrösebb szívű játékvezető már az elején lefújta volna a meccset a pálya alkalmatlansága miatt. Más kérdés, hogy kedden a Manchester Uniteddal játszunk, utána városi rangadó a Sportinggal, decemberig pedig egy almafröccsre sincs idejük nagyon a srácoknak.

Magam nem is kínoznám nagyon a kedves olvasót meccsszituációk elemzésével(amúgy sem szoktam), inkább szemléltető példaként álljon itt a tegnapi színvonal hű mása, kicsit szebb játékkal, és kevesebb eladott labdával:

Talán nem okozok meglepetést, hogy ezek után a pontrúgások alkották fegyvertárunk legbecsesebb darabjait, Rodrigo Mora például beleállt egy jó harmincas szabadba, de Nélson Oliveira is leadott két olyan löketet, ami jobb helyeken beakad, itt is egy ízben már csak az arra járó beazonosíthatatlan csapattárs (talán Mora) tudta a gólvonalról kivágni a labdáját. Öt-hat játékost sikerült megnéznünk, akik éles meccsen a kezdő közelébe sem jutnak, így pedig egy végig uralt meccsen 1-0-ra nyerni nem is olyan rossz.

Persze a sikerhez megint csak egy Rodrigo kellett igazán, aki a 81. percben állt be, majd a 83.-ban már gyászba is verte a Navalt:


szólj hozzá: Naval 0-1 SL Benfica

Hihetetlen tehetség a spanyolunk, egyre többet dicsőítjük mi szurkolók is, de ami még nagyobb elismerés lehet neki, hogy már a mágnestáblán sem csak Cardozo helyettese, hanem valódi alternatívája. Persze tapasztalatot kell szereznie, hogy ne legyen kérdés, hogy a kezdőben a helye. Tudom, unalmas már, de most is leírom Rodrigo mérlegét a közelmúltból: 5 tétmeccs, 8 gól!

Most viszont már arccal Manchester felé kell néznünk, kedden ugyanis a csoportelsőségért szállunk ringbe a rettegett Old Traffordon, így akinek van ideje, az hahotázzon még egy jót a tegnapi összefoglalón, akinek meg ideje, és esze is van, az egy kicsit dörmögje a bajsza alá, hogy nagyon nem lesz ez így jó, ha ilyen arányban kenjük be a helyzeteinket kedden is:


szólj hozzá: RESUMO - Naval 0-1 Benfica

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik