Selejtezünk

191137 191137191137 191137
Vágólapra másolva!
2011.08.02. 15:08
No, nem csak holnap, ma is: Robertot bemutatta új klubja, a Zaragoza. Átigazolási díj: 8,6 millió euro. Bohóckodás, pénzmosoda, vissza a feladónak. Az...

No, nem csak holnap, ma is: Robertot bemutatta új klubja, a Zaragoza. Átigazolási díj: 8,6 millió euro. Bohóckodás, pénzmosoda, vissza a feladónak.No, nem csak holnap, ma is: Robertot bemutatta új klubja, a Zaragoza. Átigazolási díj: 8,6 millió euro. Bohóckodás, pénzmosoda, vissza a feladónak.

Az értő közönség szívéről nagy kő esett ma le, amikor belelépett az internet legmélyebb bugyraiba, és újra Roberto képével kellett szembesülnie. Ma végre nagy hírt kaptunk: elmegy. A fejüket fogó szurkolók, a fájdalomtól síró kapusedzők, és cinikus kommentárok ezrei kísérték útját, ami végül egy vissza a feladóhoz csellel végződött(Roberto a Zaragozát erősítette kölcsönben azelőtt, hogy hozzánk jött volna).

Megért tehát az idő, hogy Roberto végre megkapja, ami neki jár: egy bocsánatkérést. Nagyon akart a fiatal kapus, és néha nagyokat is fogott. Nem flegmaság, nem könnyelműség, hanem tapasztalatlanság végzett vele: túl korán dobták a mély vízbe. Egy sokszoros spanyol utánpótlás válogatott kapusnál nem a tudás, és nem a mentalitás hiányzik.

Láttunk már jó pár játékost, aki nem volt még érett arra, hogy a Benfica mezt viselje, és ő is egyike volt ezeknek, mi pedig néha túl feszültek voltunk, túl elkeseredettek, és rajta vertük le azt is, ami Luisaoék hibája volt. Roberto egy olyan játékos, akit ha folyamatosan melegen tartanak, akkor hatalmas dolgokra képes, rendkívül technikás, de egy nagycsapatban hiba nélkül lehozni meccseket képtelen-ez pedig mindössze érettség kérdése.

Elismerem, nem voltunk mindig korrektek vele, nem fogadtuk őt be. Persze ez nem is meglepő a felkészülési meccsek után, de pár napja unalmamban megnéztem a PSG elleni hazai meccset újra, és el kell ismerni: Roberto nem egyszer meccsben tartott minket, és akkor a meccs után a kutyának sem jutott azt írni, hogy "de szépeket fogott ma Roberto". Talán a legegyenesebb dolog, ha most nem a már megunt Lady Gaga feldolgozással búcsúzunk tőle, hanem pár szép védéssel:

Nem írom, hogy köszönjük Roberto, de sok sikert a következőkben, és egy napon visszavárunk!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik