Osztályozás hidegvérrel

2471092 24710922471092 2471092
Vágólapra másolva!
2012.02.16. 14:02
Sokat gondolkodtam azon, hogy az értékelésnél figyelembe vegyem-e az embertelen hideget és a rossz minőségű pályát. Nem fogom. Artur - 6.0 Meglehetősen...

Sokat gondolkodtam azon, hogy az értékelésnél figyelembe vegyem-e az embertelen hideget és a rossz minőségű pályát. Nem fogom.Sokat gondolkodtam azon, hogy az értékelésnél figyelembe vegyem-e az embertelen hideget és a rossz minőségű pályát. Nem fogom.

Artur - 6.0

Meglehetősen szokatlan nekünk Arturt háromszor is sopánkodni látni egy meccs alatt. Az első két gólról nem igazán tehetett, talán a másodiknál bemutathatott volna egy hatalmas bravúrt, de most nem láttunk villámgyors reflexeket. A harmadik kapott gólunkhoz pedig nemcsak az ő ügyetlenkedése kellett, hanem Emerson és Maxi is borzasztóan használták fagyott lábfejeiket.

Maxi Pereira - 6.0

Maxi! Mond, miért? Talán életemben nem láttam még ilyen szerencsétlenül menteni őt, ráadásul ez egy nagyon fontos meccs utolsó perceiben történt. A katasztrófát megelőzően pedig nem játszott rosszul. A végső értékelésnél most a gólja mentette meg az alacsonyabb osztályzattól.

Luisao - 5.5

A tegnapi meccs nem a védelmünkről szólt az biztos. Luisao, mint a védelem szervezője nagyon sokszor bizonytalankodott, pedig éppen higgadt megoldásokkal kéne ellensúlyoznia a lassúságát. Nem tudta.

Az erő velem van

Pedig itt még érezte az erőt

Ezequiel Garay - 6.0

Egy fokkal jobb volt mint Luisao, de ő is be tud lassulni és olyankor bajban vagyunk. Ez van. A középső hátvédjeink nem épp "Speedy Gonzálezek".

Emerson - 5.5

Emerson nagyon kiszámítható játékos. Pontosan azt nyújtotta amit vártunk tőle: a meccs nagy részében védekezés, néha pedig bekapcsolódás a támadásokba, természetesen sikertelenül. Ez mind még nem lett volna akkora baj, de a harmadik kapott gólunknál az ő hibájából tudott támadni a Zenit. Capdevillától ilyet nem láttunk volna az fix.

Nemanja Matic - 6.5

Szegény Matic be lett dobva a mély vízbe, ráadásul egy fagypont alattiba, pedig még azt is csak most tanulgatja, hogyan kell portugálul úszni. Ennek ellenére nem teljesített rosszul és néha kifejezetten jól jött a magas termete.

Axel Witsel - 6.0

Neki sem jött ki igazán a lépés, de a jobbak közé tartozott. Javi Garciával az oldalán talán magabiztosabb lett volna és valószínűleg a támadásokból is jobban kivette volna a részét, most azonban javarészt a védekezésre kellett összpontosítania.

Bruno César - 6.0

A BL-ben mindíg őt preferálja JJ az idegenbeli meccseken, ennek pedig az lehet az oka, hogy Nolitóval ellentétben ő védekezni, vagy labdát szerezni is tud. Nagyszerű megoldásokat sajnos nem láttunk tőle ma. Ez egy átlagos teljesítmény volt.

Nico Gaitán - 6.5

A csapatból talán ő volt a legjobb a tegnapi meccsen. Ez persze nem azt jelenti, hogy teljesen elégedettek lehetünk vele. Cardozo sem lőtt volna gólt, ha Gaitán úgy lövi meg a lasztit előtte, ahogy azt megszokhattuk tőle régebben. Amit azonban a javára írok, hogy bátran és sokszor sikeresen cselezett, vagy tartotta meg a labdát. Egyszerűbben fogalmazva: szivatta a ruszkikat.

Gaitán nem fagyott leGaitán iszkol meg orosz őrzőjétől, miközben Luisao megpróbál elbújni a saját lehelete mögött

Óscar Cardozo - 6.5

Egy gólpassz és egy gól fűződik a nevéhez, ennek ellenére mégsem játszott igazán jól. Nem láthattuk őt messziről próbálkozni, pedig ő igazán meg tudná zörgetni azt a hálót akárhonnan. Mostanában leginkább úgy szerez gólt, hogy jókor van jó helyen. Alapjában véve ez nem lenne gond, hisz például a müncheni Mario Gomez majdnem minden gólját így szerzi, de Cardozo nem ilyen. Na és persze kevesebbet kéne kényeskedni meg méltatlankodni.

Rodrigo

Rodrigo ezúttal nem kap osztályzatot, hiszen korán lesérült hála a mocskos, senkiházi Bruno Alvesnek, de annyit megjegyeznék, hogy meglátásaim szerint nem termett volna sok babér neki a pályán.

Pablo Aimar - 6.5

A Bohóc a sérült Rodrigót váltotta, hogy aztán rongyosra hajtsa magát a meccsen. A játékával az volt a gond, hogy sokszor pontatlan, vagy rövid passzokat adott és így nagyon sok akciónk fulladt be még azelőtt, hogy emelkedni kezdtünk volna a fotelünkben. Rossz hír, hogy sárga lapjai miatt nem lehet ott a visszavágón.

Nolito bő negyedórára állt be, de voltak veszélyes akciói. Talán most egy pici melléfogás volt őt leültetni a padra és Brunóval kezdeni. Igaz, sosem tudjuk meg mi lett volna, ha...

A végén beállt még Miguel Vítor is, nehogy a ruszkik meglepjenek minket még egy góllal az utolsó pillanatokban. Még csak az hiányzott volna!


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik