Nincs megállás

2475674 24756742475674 2475674
Vágólapra másolva!
2012.03.23. 10:03
Még ki sem örömködhettük magunkat igazán a Porto kedd esti szétfutballozása után, máris itt az újabb  feladat, hibázási lehetőségeinket...

Még ki sem örömködhettük magunkat igazán a Porto kedd esti szétfutballozása után, máris itt az újabb feladat, hibázási lehetőségeinket pedig már elhasználtuk a 2011-12-es szezonra.

"A legjobb csapatoknak nagy árat kell fizetniük azért, hogy minden fronton a végsőkig versenyben legyenek."

Ezt mondta Jorge Jesus a csapatról, amikor a szerdai sajtótájékoztatón faggatták a fáradtsággal kapcsolatban. Érzek ebben a mondatban némi tüskét amit mesterünk Portóba küldött elsőbbségivel, de nincs ebben semmi meglepő, ismerjük jól, nem ritkán Mourinho-t megszégyenítő módon oszt ki bárkit, amikor éppen olyanja van. A kedd este után meg hadd menjen!

Na de kicsit térjünk vissza a fáradtságra. 7 nap alatt jön a 3. tétmeccsünk, és van egy olyan sejtésem, hogy volt már a csapat jóval frissebb és üdébb. De Olhao városa vár minket, és az Olhanense azon kevés csapatok közé tartozik, akik valami csoda folytán nem kerültek kitömésre csodás stadionunkban.

Rodrigo korai duplája többet ígért, de a 3 pontot azért meghozta

Ettől függetlenül idegenben is esélyesek vagyunk, mert sok minden elmondható (vagy nem?) az egykori német ölő Sergio Conceicaio csapatáról, csak az nem, hogy hazai pályán félelmetes mérleggel rendelkezne, 11 meccsből mindössze kétszer sikerült otthon tartaniuk mindhárom pontot. Megjegyezném azonban gyorsan, hogy mind a Porto, mind a Sporting gólképtelen maradt a José Arcanjo stadionban, ami azért intő jel lehet.

Adódik a kérdés, mégis hogy álljunk fel 4 nappal a Chelsea elleni meccs előtt? Valóban fontosabb ez a mérkőzés mint a keddi? A választ talán senki sem tudja igazán. Véleményem szerint meg kellene próbálnunk pihentetni pár kulcsembert, leültetni a padra Maxit, Cardozot, - a 60. percben legkésőbb lehozni Aimart - és legfőképp Witselt. Igen, egy 100 %-os, kipihent belga zsenire van szükség az angol futógépek ellen, és érzem, hogy ezt Jesus is tudja.

"hadd pihenjek Mester!"

Ezt a mérkőzést akkor is be kell húzni, ha kezd Miguel Vitor vagy Andre Almeida, ha Matic rombol és építkezik, ha ismét variálunk a széleken és ha Rodrigo lesz az ék Nelson Oliveirával, vagy éppen nélküle. Nem tudom, hogy így lesz-e, de mivel mostanában Lucho és társai bedobásra tartó lövéseik is bepattannak valahogy, ezért csak magunkra számíthatunk.

Az Olhanense 7. helyen áll jelenleg a bajnokságban, messze az európai kupaindulástól és a kieséstől egyaránt. Tét nélkül fogadják Portugália csapatát, és biztosan szeretnének valami nagyot alkotni. Nincs más hátra mint letörni a szarvukat, és tovább menetelni, mert mint mondtam, hibákra már nincs lehetőség.

A meccs 21:45-kor kezdődik, és mivel mostanában még péntek esténként sem szeret minket a DigiSport, ezért maradnak a streamek a planetbenficán vagy a rojadirecta.me oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik