Megy ez neked Bruno! - Osztályozás

2471092 24710922471092 2471092
Vágólapra másolva!
2012.01.09. 16:01
Vezetjük a tabellát! Nem sok az a két pont, de a böjtje nagy volt és így az értéke is az. Az, hogy megverjük a Leiriát, egy pillanatig sem szabadott...

Bruno CesarBruno Cesar

Vezetjük a tabellát! Nem sok az a két pont, de a böjtje nagy volt és így az értéke is az. Az, hogy megverjük a Leiriát, egy pillanatig sem szabadott, hogy kérdéses legyen. A Portóval épp eleget kopíroztuk már egymás eredményeit, de most bedobtuk az indexet és előztünk. A fiúk pontosan azt adták, amit oly régóta vártunk: egy fölényes győzelmet idegenben! Ilyenkor öröm osztályozni.


Artur - 7.0

Nem jutott el sokszor a Leiria a kapunkhoz, de volt néhány lövésük. Nos ezeket a lövéseket úgy hárította, ahogy kell: higgadtan, magabiztosan. Hibázni már nagyon rég nem láttam, ahogy azt a mostani meccsen sem.

Maxi Pereira - 7.5

Elképesztő, hogy mennyit sprintelt SzuperMaxi a jobbszélen fel-alá. A teste háromnegyedét egész biztosan a tüdeje tölti ki, de egyéb misztikumok is feltárásra várnak. Az egyik leiriai hős ugyanis úgy pattant le róla egy ütközés során, mint egy kínai ping-pong labda, ami azért érdekes, mert az említett fickó (nem jegyeztem meg a nevét) sokkal "darababb" volt, bár lehet, csak a rossz kameraállás űzött velem tréfát. Nagy szerepe volt továbbá a negyedik gólunknál, hiszen ő passzolta be a labdát Rodrigónak, akinek már csak az üres kapuba kellett bikáznia a játékszert. Bravó Maxi!

Luisao - 7.0

Kapitányunk visszatért sérüléséből és tette amit tennie kellett. Jól szervezte a védelmet, nem lehet rá panasz. Egy szögletünknél volt egy fejese is, ami azonban veszélytelenre sikeredett. A meccset végig játszotta szóval jelentem, minden rendben, a kapitány újra a fedélzeten!

Ezequiel Garay - 6.5

Hibázni nem láttam ezen a meccsen, viszont egy parányival gyengébb volt Luisaónál. Nem várhatjuk el tőle, hogy a kapura folyamatosan veszélyt jelentsen, ez természetes, hiszen hátvéd. A Leiria sem tartott minket nyomás alatt (de egy percig sem), így Garay nem lehetett annyira most a szemünk előtt.

Emerson - 6.5

Volt egy meglepetése a számomra, de csak egy. Azt hiszem először láttam őt elereszteni egy életerős bombalövést a kapura, az persze már a másik történet, hogy éppen a kapusba. Egyéb kiemelendő tette nemigen volt, Nolitóval most kevésbé voltak veszélyesek mint a Bruno César-Maxi páros a másik oldalon.

Javi García - 7.0

Javi kemény volt mint mindíg, odalépett ha éppen úgy kívánta a helyzet és labdát is szerzett szép számban. Egy lövéssel ő is megpróbálkozott és meg kell mondjam, mintha mostanában pontosabban lőne kapura. Csak így tovább!

Axel Witsel - 7.5

"Vadhajas" középpályásunk előtt újra emelem a kalapom. A legtöbb komoly akciókban rendre benne van intelligens játékával. A gyorspasszos foci nagyon fekszik neki és labdaszerzésben is jó. Ezen a meccsen helyzetbe ugyan nem került de rendre tőle indultak a támadások. A meccs végén sajnos megsérült, reméljük semmi komoly. Minden meccsen látni akarom!

Bruno César - 8.5

Szerény véleményem szerint ő volt ma a meccs embere. Mindig kevesebbre értékeltem őt Nolitónál és Gaitánnál, de amit ma produkált az maga volt a művészet. Ő szerezte meg nekünk a vezetést egy remekül eltalált lövéssel, de nem hagyta itt abba a varázslást. A 3. gólnál egy nagyon okos gólpasszt adott Rodrigónak, aztán nemsokkal később az az indítása Maxinak! Megy ez neked Bruno! Kérnénk szépen még sok ilyet!

Nolito - 6.5

Végigjátszhatta a meccset, de nekem most ő tűnt a leggyengébbnek a mezőnyből. Nem ezt szoktuk meg tőle. Általában, ha 10 percre áll is csak be akkor is produkál legalább 1 olyat, amitől felszisszenünk. Most 90 percen keresztül csendben volt. Ez most nem a te napod volt Noligoal, de továbbra is szeretünk!

Rodrigo

Rodrigo - 8.5

Wow! Ifjú tehetségünk újfent lehengerelt minket. Hogy mi írható a nevéhez? Hát nem sok, csak egy gólpassz meg két gól. Saviola ezt látva egész biztosan belenyugodott, hogy ezek után csak a harmadik számú csatár lesz a csapatban. Első góljánál okosan gurított a kapus mellett, három perccel később már könnyebb dolga volt, hiszen szinte üres kapuba lőhetett. Az a labdaszerzése utáni indítása Cardozonak, amit tulajdonképpen gólpassznak is titulálhatunk, ismét csak remek volt. Több ő, mint egyszerű befejezőcsatár.

Oscar Cardozo - 8.0

Még most is hallom mekkorát csattant a háló a bombája után. Nem köntörfalazott, csak ráküldte elemi erővel és hatalmasat szólt. Próbálkozott egyébként több alkalommal is, a veszélyt mindig magában hordozta.

A cseréket nem szeretném számokkal értékelni, hiszen ahhoz túl keveset voltak a pályán. Saviolának húsz perc alatt egy jó lövésre futotta, amire pechére a kapus jól vetődött. Bemutatkozott Rodrigo Mora is, aki egy szem gólhelyzetét egy vér-gyenge lövéssel ügyetlenkedte el. Szerintem megilletődött. Matic is beállt tíz percre, de csak szétfutni magát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik