Ma másodikok lehetünk

2475674 24756742475674 2475674
Vágólapra másolva!
2012.04.29. 11:04
Szerettem volna más címet adni ennek a beharangozónak, de a Maritimo-Porto meccsel kapcsolatos jóslatom helytállónak bizonyult. Itt az ideje a reális...

Szerettem volna más címet adni ennek a beharangozónak, de a Maritimo-Porto meccsel kapcsolatos jóslatom helytállónak bizonyult. Itt az ideje a reális gondolkodásnak, a Braga kikapott, egy győzelemmel biztossá válhat a BL csoportkör. Tudom, nehéz örülni ennek most még, csak hát ez nem a 3 kívánság.Szerettem volna más címet adni ennek a beharangozónak, de a Maritimo-Porto meccsel kapcsolatos jóslatom helytállónak bizonyult. Itt az ideje a reális gondolkodásnak, a Braga kikapott, egy győzelemmel biztossá válhat a BL csoportkör. Tudom, nehéz örülni ennek most még, csak hát ez nem a 3 kívánság.

Hulk, Hulk, minden a te hibád! semmit nem csináltál az egész szezonban, még a ciprusi védőket sem tudtak befűzni, már a mahacskalai tónál horgászó újgazdag orosz ficsúrok sem érzik úgy, hogy megérnél nekik szaros 83 millió eurót a nyáron. Viszont ellenünk betaláltál cimbalomszögből(Artur...), Braga elleni győztes gól, tegnap pedig dupláztál a Maritimo ellen, amivel végleg betelt a pohár. Ha 30 gólt rúgsz, az a baj, ha csak 10-et, de a legrosszabbkor, az sem előnyös számunkra. A legjobb lesz, ha a portói vezetők belátják végre, még 50 milliót sem érsz, nemhogy 100-at. A Chelsea még így is 40 milkát letenne érted, ne tökölj!

Rátérve a mi meccsünkre, a 13. fordulóban csúcsformában futballozva 0-1-ről meg sem álltunk 5-ig a Rio Ave ellen. Vendégségben utoljára a Leiria vendégeként nyertünk több góllal, azóta küzdelem és küzdelem, néha győzelemmel, néha nem. Hát igen, ha nem Hulkot hibáztatnám, azt hiszem az idegenbeli mutatónkat okolnám azért, hogy ma sem kaphat lehetőséget Ruben Pinto, mivel nem vezetjük 10 ponttal a bajnokságot.

Van jó hírem is, kiszivárgott információk szerint 2016-ig aláírt szerződés ide, 2016-ig aláírt szerződés oda, nyáron útjára engedjük Emersont. Az egy perces néma csendet követően megállapíthatjuk, ma is Capdevila kezd majd és ki tudja, talán nyártól Fabiot tanítgatja majd becsúszni. Szerződése van, és egy hosszú szezon alatt elfér két megbízható játékos ugyanazon posztra. Idén ugye ez nem igazán valósult meg... Witsel letöltötte eltiltását és visszatér a csapatba, a múlt heti játéka és menedzsere hisztije után Nolito is biztos kezdőnek tekinthető, Gaitan színezhet a jobb szélen, Cardozo pedig elöl. Óscar igen feszült mostanában, fontos lenne, hogy betaláljon, szokatlanul nagy gólcsend övezi az elmúlt hetekben. Ha más nem, csak kapunk egy büntetőt végre, amit megrúghat 148km/h-val.

Közhely, de fontos ez a meccs. Fontos a 2. hely bebiztosítása végett és azért, hogy legyen tétje a jövő heti Porto-Sporting derbinek. Mert egy esetleges zöld-fehér siker után csak az utolsó fordulóban lennének bajnokok Hulkék. Vagy nem? Legalább izzadjanak kicsit!

Kezdés 20:15-kor, streamek a szokásos helyeken!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik