Kukagyőztesek

191137 191137191137 191137
Vágólapra másolva!
2011.07.18. 16:07
A cím nem elírás, egy felkészülési kupa megnyerése legfeljebb csak önbizalom dopping, persze a tavalyi szezon után az is jól esik. Benfica-Anderlecht...

Győzelemmel zárt a Guadiana Kupán a BenficaA cím nem elírás, egy felkészülési kupa megnyerése legfeljebb csak önbizalom dopping, persze a tavalyi szezon után az is jól esik. Benfica-Anderlecht 2-2-avagy két fifikás, és két bombagól krónikája.Győzelemmel zárt a Guadiana Kupán a BenficaA cím nem elírás, egy felkészülési kupa megnyerése legfeljebb csak önbizalom dopping, persze a tavalyi szezon után az is jól esik. Benfica-Anderlecht 2-2-avagy két fifikás, és két bombagól krónikája.

A tornagyőzelmet érő döntetlenen kívül az is elégedettséggel tölthet el bennünket, hogy a torna legjobbjának Saviola lett választva, ám ezen a tornán talán a legmegnyugtatóbb az volt, hogy olyan játékosokat próbált ki Jorge Jesus, akik a bajnoki szezonban is segítségére lehetnek a csapatnak. Íme a meccs összefoglalója, parádés gólokkal:

Persze nem csak ez történt a futballvilágban a hétvégén, hanem odafigyeltünk a Copa America történéseire is, és hála az aranylábú argentin és brazil büntetőrúgóknak, hamarosan Garay és Luisao is a csapattal gyakorolhat, és az egyetlen képviselőnk Super Maxi maradt (rutintalanabbak kedvéért értsd: Maxi Pereira), aki reméljük, hogy aranyéremmel a nyakában tér haza.

Az átigazolási hírek kedvelőinek sem kell ma csalódnia, ugyanis klubunk felvette a kapcsolatot Joan Capdevilával, a Paris Saint-Germain pedig Luisaot szeretné megszerezni. Egyes pletykák szerint Jorge Jesus meg szeretné szerezni a kapus Eduardot, bár erre mi is, és a külföldi oldalak is csak egy velős WTF?-el tudunk bármit is hozzáfűzni.

A következő meccset szerdán már a Luzban játssza a csapat a Toulouse-zal, kezdés 20:45-kor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik