Jáccunkmá, jáccunkmá!

2471092 24710922471092 2471092
Vágólapra másolva!
2014.09.12. 19:09
Ilyen, és ehhez hasonló szavak motoszkálnak az ember fejében a válogatott szünet alatt és után, közvetlenül a meccs előtt. Nem mintha egy slágermeccs...

Ilyen, és ehhez hasonló szavak motoszkálnak az ember fejében a válogatott szünet alatt és után, közvetlenül a meccs előtt. Nem mintha egy slágermeccs következne, mégis eszméletlen, hogy be tudok zsongani egy ilyen összecsapás előtt is, pláne, ha két hete nem láttam a csapatomat. Ilyenkor tényleg meglepődöm magamon.Ilyen, és ehhez hasonló szavak motoszkálnak az ember fejében a válogatott szünet alatt és után, közvetlenül a meccs előtt. Nem mintha egy slágermeccs következne, mégis eszméletlen, hogy be tudok zsongani egy ilyen összecsapás előtt is, pláne, ha két hete nem láttam a csapatomat. Ilyenkor tényleg meglepődöm magamon.

- Jössz ki este? - kérdezik lelkesen a kemény hét után melóban megfáradt barátaim, sorstársaim.

- Hát, ööö, most nem fog menni. Programom van. - mondom egy fél pillanatnyi gondolkodás után.

- Ugyan már milyen programod lenne, ne keresd már a kifogásokat!

- Játszik a Benfica és szeretném nézni. 21:30-kor kezdődik a meccs.

- Na és kivel játszotok.

- Hát a Vitória Setúballal.

- Na ne szivass... Elmész te a...

Nem először, nem másodszor és gyanítom, hogy nem is utoljára történt meg ez és ehhez hasonló beszélgetés köztünk, de mégsem tudják megszokni. De mit lehet tenni? Ilyen egy futballfüggő hétvégéje. Ha meccs van, akkor meccs van. Voltam én már közröhej tárgya is, amikor El Clássico helyett portugál ligakupát néztem, de ha Benfica meccs van, akkor még a szép barnára sült svéd topmodellválogatott is kéjeleghetne élőben a kanapém mellett, úgy is Enzo passzait nézném, sőt, még le is cseszném őket, hogy csendesebben nyögjenek, hisz nem hallom a portugál kommentátort.

Pedro QueirósPedro Queirós nem egy Thiago Silva, mégis többször láttam már játszani a brazilnál

Úgy istenigazából nem is ezt a meccset várjuk, hanem a jövő heti Zenit elleni csörtét. Az igazi csemege lesz ám, már most összefut az ember szájában a nyál. Viszont ráhangolódásnak tökéletes lesz ez is. Mi az hogy tökéletes? Megyünk Setúbalba Cristantéstől, Césarostól, Samarisostól meg minden. Ezt a meccset nézni kell!

Portugál sportlapok a neten megnyitva, JJ nyilatkozik mindenfelé. A Vitória Setúbal ellen nagyon nehéz játszani idegenben minden csapat számára blaaaablaablaaa közhely, közhelyáradat, közhelycunami, gigantikus közhelyrobbanás és végül blablabla.

Várható kezdő? Hát nézzük csak. Tippeljünk egyet. 1. verzió - Ugyanaz, mint két hete, csak most JJ becseréli az új fiúkat is. 2. verzió - Ugyanaz, mint két hete, csak a kapuban César áll majd Artur helyett. Harmadik verzió... áhh... nincs harmadik verzió, ennyi a tippem.

Kire kell figyelni? Azt mondják, hogy Joao Schmidtre, aki egy 21 éves srác, és idén igazolt Setúbalba a Sao Paolóból. Legyen. Akkor majd jó lesz rá figyelni, nyugtázzuk magunkban, mintha ezzel tényleg hozzájárulnánk a csapat teljesítményéhez.

Órára felnéz. 19:15. Nagyszerű! Van még jó két órám a meccsig. Hol a svéd topmodellválogatott?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik