Idén leszünk bajnokok

191137 191137191137 191137
Vágólapra másolva!
2013.08.16. 07:08
Az megvan, hogy újpesti mindig jövőre? Na ezt akarjuk elkerülni, hogy mi is mindig jövőre legyünk, amit egyféleképpen tehetünk meg: idén meg...

Az megvan, hogy újpesti mindig jövőre? Na ezt akarjuk elkerülni, hogy mi is mindig jövőre legyünk, amit egyféleképpen tehetünk meg: idén meg kell nyerni a bajnokságot. A Sporting helyzete konszolidálódni látszik, a Porto csodaedzővel készül a rajtra, de a mi fél csapatra való szerbünknél menőbbet senki sem tud mutatni. Bajnokok leszünk.Az megvan, hogy újpesti mindig jövőre? Na ezt akarjuk elkerülni, hogy mi is mindig jövőre legyünk, amit egyféleképpen tehetünk meg: idén meg kell nyerni a bajnokságot. A Sporting helyzete konszolidálódni látszik, a Porto csodaedzővel készül a rajtra, de a mi fél csapatra való szerbünknél menőbbet senki sem tud mutatni. Bajnokok leszünk.

Tavaly úgy gondoltam, hogy megtisztelem az új szezont, és minden meccsnapon lefutok egy Witselnyi mezőnymunkát a futópályán. Az első forduló előtt le is futottam a 12 kilométeremet, de nagyon nem jött be a dolog. A meccs döntetlen lett, Witsel csak 10 kilométert futott, majd pár napra rá elment a Oroszországba. Miattam történt volna ez? Nem hiszem. Nem lett ebből hagyomány? Természetesen nem.

Pedig valamit tennem kellett, ugyanis átok ül a csapaton. Már nem is emlékszem, hogy mikor kezdtük utoljára győzelemmel a bajnokságot, de abban szinte biztos vagyok, hogy Jorge Jesussal még soha. Megkeresném a pontos statisztikát, de 39 perc múlva indul az autó a horvát hosszúhétvégére, amiben viszonylagos szívás lenne nem benne ülni. Ebből adódóan egyébként én is megkezdek egy nagyobb sorozatot, ez lesz sorozatban a második szezonnyitóm, amit nem látok. Mondjuk ez még kibírható.

Ez a posztírás is kicsit megcsúszott, viszont nem akartam úgy elhagyni az anyaországot egy ilyen fantasztikus szezon előtt, hogy ne mondjam el előre: Djuricic egy istenkirály lesz idén! Tessék könyvjelzőzni, én megmondtam! Év játékosa lesz? Vissza lehet majd keresni! Olyan passzt ad a BL döntőben, hogy még Zombori sem talál rá megfelelő közhelyt? Én megmondtam előre! Djuricic lesz az aranylabdás? A nagy petyhüdt lópéniszt... Messi hátszelével sajnos még az ő kusturicai karaktere sem veheti fel a versenyt.

Hogy a csapatról is essen pár szó:

- minden posztra van két emberünk

- ez jó is, meg nem is

- sokan fognak elégedetlenkedni

- például a szélsők

- Salviót idén sem szeretjük

- de ha jól fog játszani, akkor én beengedem a bizalom körébe

- André Gomes valószínűleg kevesebb lehetőséget fog kapni, mint tavaly

- ennek nem örülök.

Luisinho a Deporba távozott (leszarom), Cardozo sorsa kérdéses, igazán nagy rohamot pedig jelenleg egyik játékosunkért sem folytatnak. Ez nem jelent jót, ugyanis El-döntős csapatot nem nagyon szoktak egyben hagyni, meg úgy amúgy a Benficát sem. Ez a két tény nekem azt sugallja, hogy Garay menni fog, Matics marad, Gaitán, vagy Salvio szintén mehet. Salvio sajnos nem fog.

Cardozoért bejelentkezett a West Ham. Most már nem tudok ilyen pletykáknak felülni, de a Premier League prosztó favágása még jó is lehet neki. Kérdés, hogy hogy bírja reggelire a babot szalonnával. Szerintem nem lenne vele problémája, de annyira nem ismerem az étkezési szokásait. Amilyen összetett személyiség, lehet hogy nem is ragad le ilyen pórias dolgokon, csak egyszerűen megeszi amit elé raknak. Ezt mondjuk kétlem.

Szumma szummárum, egy szónak is száz a vége, Kovács J. az atlétájából jelenti a Dunántúli Naplónak, hogy megkezdődik a küzdelem. Idén nyerünk, nem jövőre. Ehhez a Marítimot kell megverni idegenben. Oda nem szeretünk járni, tessék rákattintani lent a Marítimo címkére, meglátjátok miért. Poszt off, nyaralás on.

Na jó, még egy utolsó közbevetés: SZLBéééééééééééééééé, SZLBééééééééééééé, SLBéééééééééééééééé, Glórioszu, Glórioszu, Glórioszu SZLBéééééééééééééééééééé!!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik