Hangolódj velünk az év meccsére!

Vágólapra másolva!
2016.05.14. 15:10
Címkék
Vasárnap 17 órától élőben a Youtube-on!

Hiányoztunk? Nekünk is hiányoztatok! Blogunk a szezon során hiányosabban volt meg, mint egy óvodapedagógus tanszék fiú focicsapata az egyetemi bajnokságban, de a sikerek hatására előbújtunk rejtekhelyeinkről, és újra osztjuk az észt. Május 15-én 17 órától élő közvetítéssel jelentkezünk a Youtube-on, hogy megadjuk az alaphangot a 18:00-tól kezdődő meccsnek.

Toszi és famate bársonyos hangja biztosan hallható lesz az éterben, és még várjuk gomes kolléga menedzserének hivatalos válaszát a művész úr vasárnapi időbeosztását illetően. Aki azt hiszi, hogy a Benfica sorozatban harmadik bajnoki címe lehet a hétvége legtörténelmibb eseménye, annak jeleznénk, hogy ez lesz blogunk történetének első élő közvetítése, úgyhogy aki életkoránál adódóan lemaradt a Holdraszállásról, vagy nem látta 2001-ben élőben a WTC második tornyának elpusztítását, az most végre részese lehet valami olyannak, amiről mesélhet majd az unokáinak is.

A tartalomról: értékeljük a szezont, megsiratjuk Renato Sanchest, ítéletet mondunk Rui Vitóriáról, és természetesen minden idők beharangját nyomjuk el a Nacional elleni móka előtt. Ha nem vagy Lisszabonban, és rendelkezel szélessávú internettel, akkor nem tudunk jobb programot elképzelni számodra, mint vasárnap 17:00-tól az alábbi élő közvetítésre tapadni:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik