Ha a bajnokság fontosabb, akkor mutassuk is meg!

2471092 24710922471092 2471092
Vágólapra másolva!
2013.03.09. 23:03
Nincs idő a pihenésre, sem pedig a siránkozásra, máris jön a soron következő bajnoki, mégpedig a Gil Vicente ellen. A sorsolásunkra nem panaszkodhatunk...

Nincs idő a pihenésre, sem pedig a siránkozásra, máris jön a soron következő bajnoki, mégpedig a Gil Vicente ellen. A sorsolásunkra nem panaszkodhatunk, szóval a kettős terhelés nem kéne, hogy akadályt jelentsen, akárki akármit is mond, a kakasok meg amúgy sem vannak valami jó formában.Nincs idő a pihenésre, sem pedig a siránkozásra, máris jön a soron következő bajnoki, mégpedig a Gil Vicente ellen. A sorsolásunkra nem panaszkodhatunk, szóval a kettős terhelés nem kéne, hogy akadályt jelentsen, akárki akármit is mond, a kakasok meg amúgy sem vannak valami jó formában.

JJ nem győzi elégszer hangsúlyozni, hogy a bajnokság most sokkal fontosabb, mint az Európa Liga. Ennek kisebb-nagyobb jeleit már láttuk is csütörtökön, de ha ez tényleg így van, akkor nem várhatunk mást a csapattól, csak azt, hogy maximálisan odategyék magukat a barcelosi kiscsapat ellen, és ne 1-2 gólos meccset lássunk kínlódással, pontatlan passzokkal megfűszerezve, hanem tényleg gázoljunk át rajtuk, daráljuk be őket rendesen.

Nem megy jól idén a Gil Vicentének, jelenleg a 13. helyen tanyáznak három pontra a kiesőhelyektől. Mi, annak rendje és módja szerint nagy falatnak szoktunk bizonyulni számukra, de itt-ott azért nekik is be tud csusszanni kisebb-nagyobb bravúr. 2005-ben például Lisszabonban vertek meg minket 0-2-re, ami igazán nagy dolognak számít tőlük, azóta viszont legfeljebb csak egy döntetlenre voltak jók, arra is csak egyszer.

Hugo Vieira

Ismerős?

Több ismerős névvel is találkozhatunk, ha gyorsan végigfutunk a játékoskeretükön. Ott van például Peixoto, aki néha-néha még mindig kísért minket rosszabb álmainkban, de Luis Martins is náluk van kölcsönben, aki nagyon tehetséges és remélem, hogy látjuk még őt Benfica-mezben. Akitől tartanunk kell, az a 4 gólos Luis Carlos, na meg ugye Hugo Vieira, akit még a szezon elején adtuk kölcsön a Sporting Gijónnak, de aztán a Gil Vicenténél kötött ki és megmondom őszintén, nem tudom, hogy most akkor még mindig a mi játékosunk-e, vagy a Gil Vicente már visszavásárolta.

Ami a mi csapatunkat illeti, egy az egyben ugyanazt a felállást várom, mint a Beira-Mar ellen. Akit JJ pihentetni akart hét közben, az pihent, Matic is újult erővel térhet vissza, szóval elvileg minden adott egy magabiztos győzelemhez, ami továbbra is a tabella élén tartana minket. Reméljük, hogy ezúttal a srácok mindent beleadnak majd, nem szeretnénk a meccs után megint magyarázkodni.

A DigiSport 1 este, 21:10-től élőben közvetít minket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik