Csak szerényen!

191137 191137191137 191137
Vágólapra másolva!
2011.08.16. 11:08
Ellenfelünket szokás szerint már a sorsolás napján bemutattuk, azonban a meccs napjára is kell hagyni valamit, ez pedig nem más, mint egy szubjektív...

FC Twente-BenficaEllenfelünket szokás szerint már a sorsolás napján bemutattuk, azonban a meccs napjára is kell hagyni valamit, ez pedig nem más, mint egy szubjektív esélylatolgatás. Hogy állunk fel? Miért csak döntetlent játszunk? Miért nem fütyülik ma ki Cardozot? Hajtás után minden kiderül!FC Twente-BenficaEllenfelünket szokás szerint már a sorsolás napján bemutattuk, azonban a meccs napjára is kell hagyni valamit, ez pedig nem más, mint egy szubjektív esélylatolgatás. Hogy állunk fel? Miért csak döntetlent játszunk? Miért nem fütyülik ma ki Cardozot? Hajtás után minden kiderül!

Kezdjük a hétvégével: Pablo Aimar kiválásával akkor gyakorlatilag meg is pecsételődött a sorsunk, Witsel egyedül nem tudta megoldani a feladatát, vezér nélkül pedig az újak rendre rossz megoldásokat hoztak. Aimar akkor a félidőben kért cserét sérülés miatt, most mégis a csapattal tart, kérdés, hogy játszik-e. Nagyon kéne...

A csapat összeállítás többi része még érdekesebb lesz: a kapuban megtippelhetetlen, hogy Eduardo vagy Artur kezd, a védelem Luisao nélkül eljátszotta a Csonthülye c. film címszerepét a hétvégén, Maxi Pereira pedig a Copa után kérdés, hogy milyen állapotban van mentálisan(lásd: Suárez kolléga hétvégi büntetője).

A középpályán Javi García és Witsel tűnik tutinak, a széleken Nolito és Gaitán, ám kérdőjel áll ott is, hogy két támadót vetünk be(Cardozo, Saviola), vagy egy támadót(akkor valószínűleg Cardozo) és még egy középpályást(akkor ez Aimar és Matics közül kerülhet ki, rosszabb esetben Enzo Perez, de ő nem tűnik túl jó opciónak).

Ezek ismeretében talán nem vagyok egyedül azzal a véleményemmel, hogy egy döntetlenre számíthatunk leginkább, méghozzá úgy, hogy az idegenben lőtt góljaink miatt otthon már nagyon kényelmesen fog állni nekünk a pálya. Idegenben amúgy sem vagyunk az a hengerelős csapat, a Twente pedig kifejezetten masszívnak tűnik, így kár lenne abban a hitben nekimenni az esti randinak, hogy lerendezzük már most, hiszen a Twente a holland foci egyik remek reprezentánsa, és ugyan előrébb kell tartanunk papíron, közel sem biztos, hogy a pályán is olyan egyértelmű lesz minden. Tulajdonképpen elszoktunk mi már attól, hogy egy oda-visszavágós meccs előtt teljes mellszélességgel kijelentsük, hogy simán továbbmegyünk...Óscar Cardozo lehet a kulcs

Ja, és hogy miért nem fütyülik ma ki Cardozot a mieink? Mert ő ma a kulcs! Ha ő hozza a formáját, és nem a meccspénz lebeg az orra előtt, hanem a dicsőség, akkor nagy baj nem lehet. Óscar egy tipikus versenyző alkat, a nagy meccsek nagy mestere, így 20:45-től ha megkapja a bizalmat, akkor egyszemélyes szerkesztőségünk egyhangú döntéssel arra szavaz, hogy meghálálja. Mondjuk egy góllal.

Vagy kettővel.

És kiskorúak innentől ne olvassák a bejegyzést, ugyanis az online fogadások aljas világába kalauzolom a kedves olvasót, ahol ma este a döntetlennel 3,3-szeres pénzt lehet keresni, és esélyesebbnek a Twente lett feltüntetve. Érdemes lehet befektetni!

Kép:totalfootballnl.com, daylife.com

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik