Benfica's got talent

Vágólapra másolva!
2011.11.11. 12:11
Rodrigo 4 meccs 7 góljával kápráztat el minket, és tegnap Nélson Oliveira is beköszönt a moldávoknak a korosztályos válogatottban. Összefoglalunk. Rodrigo...

RodrigoRodrigo 4 meccs 7 góljával kápráztat el minket, és tegnap Nélson Oliveira is beköszönt a moldávoknak a korosztályos válogatottban. Összefoglalunk.RodrigoRodrigo 4 meccs 7 góljával kápráztat el minket, és tegnap Nélson Oliveira is beköszönt a moldávoknak a korosztályos válogatottban. Összefoglalunk.

Rodrigo és Nélson Oliveira még mindössze csak 20 éves srácok, most mégis a válogatott szünetben rájuk figyelhetünk kicsit.

A fiatal spanyolunkat, Rodrigot még tavaly nyáron szerződtettük 6 millió euróért, hogy aztán kölcsönadhassuk Boltonba, ahol 17 meccsen egy gólig jutott, de olyan jó benyomással volt az ottaniakra, hogy végleg is meg akarták szerezni. Szezon eleji játékosbemutatónkban még szélsőként emlegettük, ám mára nem csak mi, de minden futballkedvelőnek ajánlatos lett megtanulnia, hogy Rodrigo bizony nem más, mint egy vérbeli középcsatár. Tudod, olyan, aki csak arra jár néha, és kegyetlenül bevágja!

A nyár végi U20-as Világbajnokságot kipihenve most már újra versenyformában a kölyök, és nem is hagyja büntetlenül a kisebb védelmi kihagyásokat(bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy néha minket is büntet egy-egy kihagyhatatlan ziccer elizgulásával).

Íme a legutóbbi négy meccsen kent hét gólja:

Benfica-Olhanense, Rodrigo kezd Óscar Cardozo mellett, és nem is akárhogy: 24 másodperc kellett az első góljához, 13 perc a duplájához, így az ő két góljával folytattuk a menetelést:

Alig kellett négy nap neki az újabb góljáig, ami egy újabb pontot jelentett, no meg egy remek referenciát a Luzba focikapukat gyártó cégnek:


szólj hozzá: Rodrigo gyönyörű gólja

Jorge Jesus nem hagyta a gólzsákot bevarratni, remélte, hogy nyitva marad, így egy héten belül harmadszor is csatasorba állította, bár csak csereként. Már Bragában is tudják a nevét, gólja egy pontot ért:


Sp. Braga 1-1 SL Benfica - Rodrigo 72'

Simão | Myspace Video

Még szinte a hálóig sem csorgott a labda(ha egyáltalán elcsordogált), máris csomagolhatott, hogy az észteket is megkínálja. Mesterhármas:

A videó a spanyol királyi tévé honlapján érhető el ide kattintva, az első három gól kerül Rodrigo életrajzába.

Végül pedig Nélson Oliveira góljával zárjuk az ügymenetet, hiszen tegnap ő nyitotta a gólparádét Moldova ellen, irány a kezdőcsapat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik