Az Olhanense otthonába látogatunk ma

191137 191137191137 191137
Vágólapra másolva!
2011.05.01. 14:05
Mivel a Benficáról magyar nyelven nagyon nehéz tájékozódni, az írott sajtó, és az online  média egyaránt csak a futball egy egzotikus szegmenseként...

Mivel a Benficáról magyar nyelven nagyon nehéz tájékozódni, az írott sajtó, és az online média egyaránt csak a futball egy egzotikus szegmenseként kezel minket, úgy döntöttem, hogy a szubjektív írásokon kívül a magyar rajongóknak szüksége van arra is, hogy első kézből tájékozódjanak a csapattal kapcsolatban. A fontos eseményekről ezentúl száraz hírekben is értesülhettek, íme az első:Mivel a Benficáról magyar nyelven nagyon nehéz tájékozódni, az írott sajtó, és az online média egyaránt csak a futball egy egzotikus szegmenseként kezel minket, úgy döntöttem, hogy a szubjektív írásokon kívül a magyar rajongóknak szüksége van arra is, hogy első kézből tájékozódjanak a csapattal kapcsolatban. A fontos eseményekről ezentúl száraz hírekben is értesülhettek, íme az első:

Benfica

18 játékost jelölt Jorge Jesus az Algarveba utazó keretbe, melyből természetesen hiányzik a sérült Salvio, Ruben Amorim, Nuno Gomes, és Luís Filipe, igazolása van a hiányzásra Aimarnak (öt sárgás), de Jorge Jesus néhány fontosabb játékosunk pihentetését is célul tűzte ki az esti összecsapás előtt, így nem tart a kerettel a kapitány Luisao, valamint Cardozo és Coentrao sem.

A keretbe került azonban a szemtelenül fiatal, bongyor hajú Roderick Miranda, és a szintén '91-es születésű Lionel Carole akik a jövő zálogai lehetnek, ám idén még sok momentumuk nem vésődtek bele a fejünkbe(hacsak nem Carole öngólja...).

Íme a keret:

Roberto, Moreira, Maxi Pereira, Sidnei, Jardel, César Peixoto, Carole, Roderick Miranda, Airton, Felipe Menezes, Javi García, Carlos Martins, Gaitán, Fernández, Kardec, Saviola, Weldon, Jara

forrás: www.planetbenfica.co.uk

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik