Elképesztő felvételek! (Fotó: Getty Images)

 

„Keményebben kell dolgoznunk – fakadt ki Cristiano Ronaldo az öltözőbe beérve. – Mi a... Nem játszunk jól! Ez nulla! Ez nulla!”

Ekkor Juan Cuadrado odalépett a portugál sztárhoz és próbálta lenyugtatni őt. „Nyugodj meg!”

CR azonban hajthatatlan volt.

„Mi mindig sz..ul játszunk!”

Cuadrado is elvesztette a türelmét.

„Neked kéne példát mutatnod mindenkinek.”

„Én is benne vagyok – felelte Ronaldo. – El kell mondanunk egymásnak az igazat, hogy sz..rul játszunk! Ez egy Bajnokok Ligája-meccs! Meg kell mutatnunk a karakterünket!”

Ezt követően Andrea Pirlo, a Juventus vezetőedzője megpróbálta lecsillapítani a kedélyeket, mielőtt folytatódott volna a mérkőzés.

„Elég, gyerünk! Elég, Cri, elég, Juan!”

Pirlo utána a többiekhez is szólt.

„Türelmesnek és nyugodtnak kell lennünk.” Hozzátette, hogy szívvel-lélekkel folytassák a küzdelmet, de vita nélkül, úgy, mint akik győzni akarnak.

A Juventus hosszabbítás után 3–2-re nyert ugyan az 54. perctől emberhátrányban játszó Porto ellen, viszont ez nem volt elég a továbbjutáshoz, az olaszok kiestek. Cristiano Ronaldo miután beért az öltözőbe, bánatában elsírta magát.

„Mindent vagy semmit: Juventus” címen az Amazon egy dokumentumfilm-sorozatot készített a csapat 2020–2021-es idényéről – a Youtube-ra feltöltött felvételek ezekből valók. A sorozat részei november 25-től érhetők el a Prime Video oldalán.

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
JUVENTUS (olasz)–PORTO (portugál) 3–2 (0–1, 2–1, 2–1) 
 hosszabbítás után
Torino,
 Juventus Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Kuipers (holland)
JUVENTUS: Szczesny – Cuadrado, Bonucci (De Ligt, 75.), Demiral, Alex Sandro – Chiesa (Bernardeschi, 102.), Arthur (Kulusevski, 102.), Rabiot, Ramsey (McKennie, 75.) – Morata, C. Ronaldo. Vezetőedző: Andrea Pirlo
PORTO: Marchesín – Manafá, C. Mbemba, Pepe, Zaidu (Luis Díaz, 71.) – Corona (Diogo Leite, 118.), Sérgio Oliveira (Loum, 118.), Uribe (Grujics, 90.), Otávio (M. Sarr, 62.) – Marega (Toni Martínez, 106.), Taremi. Vezetőedző: S. Conceicao
Gólszerző: Chiesa (49., 63.), Rabiot (117.), ill. Sérgio Oliveira (19., 115. – az elsőt 11-esből)
Kiállítva: Taremi (54.)