Videó: részeg szurkoló az Allianz Aréna gyepén ünnepelte a bajorok kiesését

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.04.13. 14:01
null
A kölni szurkoló nem fogta vissza magát Münchenben
Mint beszámoltunk róla, a Bayern München kiesett a labdarúgó Bajnokok Ligájából a Villarreal elleni 1–1-es hazai döntetlen után, hiszen összesítésben 2–1-re alulmaradt. Úgy látszik, nem minden német szomorkodott az Allianz Arénában kedd este: egy részeg 1. FC Köln-szurkoló megvárta, amíg kiürül a stadion, majd a pályán ünnepelte meg a bajorok kiesését.

 

Az 1. FC Köln szurkolója úgy érkezett meg, hogy a korlátról ugrott le – az érkezése nem sikerült igazán jól, láthatóan csak bicegni tudott ezt követően. Azonban ez sem érdekelte a részeg drukkert, bement a pályára, majd letérdelt és a Kölnt éltette – így gúnyolódott a Bajnokok Ligájából búcsúzó a Bayern Münchenen.

Ezt már az 1. FC Köln hivatalos Twitter-oldala sem hagyhatta szó nélkül: „Mintha már láttuk volna ezt a gólörömöt korábban. A feje és a bokája miatt is reméljük, hogy ma nem kell dolgoznia a szurkolónak…”


A videót egyébként az ESPN riportere, Archie Rhind-Tutt posztolta Twitteren, aki állítólag később látta, ahogyan a szurkoló sántítva próbál kijutni az Allianz Arénából.

A lefújást követően – akárcsak a kölni drukker – a Villarreal játékosai érthetően óriási ünneplésbe kezdtek az öltözőben, míg Nagelsmann arról beszélt, hogy az első meccsen nyújtott pocsék teljesítmény vezetett a kieséshez.

BAJNOKOK LIGÁJA

NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
BAYERN MÜNCHEN–VILLARREAL 1–1 (0–0)

München,
Fussball Arena, 70 000 néző.Vezette: Vincic (szlovén)
BAYERN:
Neuer – Pavard, Upamecano, L. Hernandez (A. Davies, 87.) – L. Sané, Kimmich, Goretzka, Coman – Musiala (Gnabry, 82.), Th. Müller (Choupo-Moting, 90.) – Lewandowski.Vezetőedző:Julian Nagelsmann
VILLARREAL:
Rulli – Foyth, Albiol, Pau Torres, Estupinán – Dani Parejo (Aurier, 90+3.), Capoue, Coquelin (Chukwueze, 84.) – Gerard Moreno, Danjuma (Pedraza, 84.), Lo Celso.Vezetőedző:Unai Emery
Gólszerző:
Lewandowski (52.), ill. Chukwueze (88.)
Továbbjutott: a Villarreal, 2–1-es összesítéssel

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik