Hanga Ádám: ez most türelemjáték; Slágermeccsek a BL nyolcaddöntőjében

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2022.11.07. 23:37
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

A Bajnokok Ligája tavaszi folytatása tartogat néhány csemegét: a legutóbbi két döntős, a Real és a Liverpool már a nyolc közé jutásért találkozik, a legpechesebb csoportgyőztes a PSG-t kifogó Bayern lett, amitől persze a franciák sem boldogok, míg a három magyarral felálló Leipzig a norvég gólgép, Erling Haaland vezérelte Manchester Cityvel mérkőzik meg. NS-összeállítás.
A Bajnokok Ligája tavaszi folytatása tartogat néhány csemegét:
a legutóbbi két döntős, a Real és a Liverpool már a nyolc közé jutásért találkozik, a legpechesebb csoportgyőztes a PSG-t kifogó Bayern lett, amitől persze a franciák sem boldogok, míg a három magyarral felálló Leipzig a norvég gólgép, Erling Haaland vezérelte Manchester Cityvel mérkőzik meg. NS-összeállítás.

A norvégok magabiztosak, nekünk nincs veszítenivalónk. Mentáltréner is segíti a magyar női kézilabda-válogatottat az Európa-bajnokságon – kulcsfontosságú, hogy a csapat maga mögött tudja-e hagyni a csüggedt állapotát, mert csak a felszabadult játék eredményezhet sikert. A kontinenstorna helyszínéről Vincze Szabolcs és Nedelykov Tamás jelentkezett.

A férfi kosárlabda-válogatottból ismét hiányzó Hanga Ádám a sérülése miatt csaknem két hónapot kihagyott, de már újra játszik az egyelőre visszafogottan teljesítő Real Madridban, amelynek elsősorban a védekezéssel vannak gondjai. Fazekas Zoltán interjúja.

Gurisatti Gréta: Végre elhittük, hogy bárkit legyőzhetünk. A világligában ezüstérmes magyar női vízilabda-válogatott alapembere szerint a vártnál gyengébben sikerült Európa-bajnokság után megsérült a játékosok önbecsülése, de Tenerifén bizonyították, mire képesek valójában. Patai Gergely írása.

Dani Alves ott lesz, Firmino nem megy Katarba. Hétfőn kihirdette 26 tagú vb-keretét Tite, a brazil válogatott szövetségi kapitánya – a szakvezető tartogatott meglepetést is... Gyenge Balázs háttéranyaga.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik